Uzņēmēji un amatnieki sola pārsteigt pilsētniekus Ziemassvētku tirdziņā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daudzi daugavpilieši ar patīkamu satraukumu vēro pārvērtības Vienības laukumā – pilsēta tiek pārveidota, sagatavota gaidāmajiem svētkiem, jo tuvojas vieni no priecīgākajiem šī gadalaika svētkiem – Ziemassvētki, gaidot kurus Daugavpils galvenajā laukumā tiks iedegta galvenā pilsētas egle.

Jau rīt, piektdien, Vienības laukumā pilsētniekus gaida pārsteigumi – Ziemassvētku tirdziņā varēs iegādāties dažādus suvenīrus, oriģinālus izstrādājumus, un, protams, gardumus.

Par šā gada Ziemassvētku tirdziņu portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas komercdarbības speciāliste Tatjana Migele.

„Šogad Ziemassvētku tirdziņš nedaudz atšķirsies no tā, kas bija iepriekšējos gados. Dalībai Ziemassvētku tirdziņā pieteicās vairāk nekā 20 uzņēmēji un amatnieki no Daugavpils, Rēzeknes, Krāslavas novadiem, no Lietuvas. Patlaban laukumā uzstādīti 8 tirdzniecības kioski. Katru sestdienu un svētdienu, kā arī svētku dienās līdz 2014.gada 5.janvārim uzņēmēji piedāvās pilsētniekiem dažādus suvenīrus – Jaungada rotājumus, tāpat šeit varēs pagaršot gardu tēju un konditorejas izstrādājumus”, pastāstīja Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas komercdarbības speciāliste.

Pēc T.Migeles vārdiem, tirdziņā būs iespējams iegādāties žāvētus produktus, zivju izstrādājumus, oriģinālus konditorejas izstrādājumus un daudz ko citu. Īpašs pārsteigums būs amatnieku izstrādājumi, par kuriem plašāk netiek stāstīts.

„Ziemassvētku tirdziņš darbosies no 6.decembra līdz 5.janvārim, to var apmeklēt katru sestdienu un svētdienu, tāpat svētku dienās no plkst.12:00 līdz 19:00. Mazus daugavpiliešus gaida pārsteigums no Daugavpils pilsētas domes – 6.-7.decembrī viņi bez maksas varēs apmeklēt karuseli „Raķete”. Tāpat visi interesenti varēs pavizināties ar poniju un Jaungada vilcienu. Savukārt no 15.decembra Vienības laukumā varēs iegādāties eglīti”, informēja T.Migele.


Написать комментарий