iPhone būs vāciņi ar klaviatūru

foto: vimeo.com
foto: vimeo.com

TV "seja" Raians Sīkrests, kas sadarbojās ar telekanāliem "Fox", NBC un CNN, apņēmies finansēt iPhone domātu vāciņu, kas aprīkots ar QWERTY klaviatūru, ziņo ārvalstu prese, atsaucoties uz "All Things Digital".

Sīkrests kopā ar partneri uzņēmumā, kas ražos vāciņus, ir ieguldījuši vairāk nekā miljonu ASV dolāru. Plānots, ka investīciju apjoms varētu sasniegt teju piecus miljonus ASV dolāru.

Vāciņi, kuri nodēvēti par "Typo Keyboard", nosedz "iPhone" aizmugurējo paneli un sastāv no divām daļām. Apakšējā daļā atrodas klaviatūra, kas atrodas zem "iPhone" ekrāna.

Klaviatūrai, kura "iPhone" padara ļoti līdzīgu "Balckberry" viedtelefonam, ir apgaismojums, "Bluetooth" savienojums, "Micro-USB "pieslēgvieta un taustiņš, kas dublē iPhone "mājas" pogas funkcijas. Tas bija jāpievieno tādēļ, ka "Typo Keyboard" aizsedz šo pogu.

Klaviatūra būs pieejama 2014.gada janvārī, izstādē CES Lasvegasā. Janvārī tā arī nonāks tirdzniecībā. Cena - 99 dolāri. Typo Keyboard mājas lapā jau ir sākusies iepriekšēja pieteikšanās.

Raians Sīkrests ir zināms kā muzikālā šova "American Idol" vadītājs. Jāsaka, ka šova producenti sadarbojas ar kompāniju "Apple" un tā dalībnieku dziesmas ir nopērkamas "iTune"

Pašam "iPhone" nekad nav bijusi klaviatūra, ārējās klaviatūras ražo ārēji ražotāji.


Написать комментарий