Avārija uz Daugavpils šosejas Pļaviņu pārvada apgrūtina satiksmi

foto: DELFI Aculiecinieks
foto: DELFI Aculiecinieks

Uz Daugavpils šosejas Pļaviņu pārvada notikusi avārija, kuras dēļ ir apgrūtināta satiksme un var veidoties sastrēgumi, vēsta portāls lsm.lv.

Autoavārija uz Pļaviņu pārvada notikusi aptuveni ap pulksten 8.00, satiksme notikuma vietā traucēta, to regulē policija. Autovadītājiem ieteikts šo posmu apbraukt caur Pļaviņām, ziņo „Latvijas Valsts ceļi".

Citviet pa valsts galvenajiem autoceļiem braukšana ir apmierinoša. Vien  Ainažu virzienā posmā Lilaste - Tūjas krustojums, Siguldas virzienā posmā Vireši Veclaicene un Daugavpils un Bauskas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti.

Uz reģionālajiem autoceļiem un vietējās nozīmes ceļiem brauktuves daudzviet sniegotas, un tās tiek tīrītas un apstrādātas ar pret apledojuma materiāliem atbilstoši uzturēšanas klasēm.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi tuvākajā diennaktī tik intensīvi nokrišņi kā iepriekš vairs nav gaidāmi, tomēr apledojuma bīstamība saglabāsies. Situācija uz ceļa ziemas laikā var mainīties ļoti strauji, atgādina „Latvijas Valsts ceļi".


Написать комментарий