Piecgadīga meitēne prasa piedošanu veikalam, kurā sadauzīja eglīšu rotājumu

foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk/All Over Press
foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk/All Over Press

Šim bērnam nieka piecu gadu vecumā ir atbildības sajūta un labi attīstīta pieklājība. 

Meitēne kādā lielveikalā Lielbritānijā nejauši nometa zemē trauslu eglītes mantiņu, kura saplīsa. Aizgājusi mājās, mazā meitene pašrocīgi rakstīja atvainošanas lūgumu veikala vadībai.

Bērns sirsnīgo piedošanas lūgumu parakstījis ar vārdu Feita, un nekas vairāk par sirsnīgo meiteni nav zināms, tāpēc veikala menedžeris viņu pat meklē caur sociālajiem tīkliem – tik ļoti lielveikala komandu aizkustinājis meitēna lūgums atvainot viņu par neveiklo situāciju. 

Vēstule tika adresēta „Džona Luisa veikalam Kembridžā”. Tālāk bērns rakstījis: „Man ļoti žēl, ka es sadauzīju mantiņu jūsu veikalā sestdien. Tā maksāja divus paundus, lūdzu, te ir nauda par to,” meitene ar līmlenti papīram bija piestiprinājusi divas monētas. 

Veikala menedžeris Dominks Džoiss bijis tik aizkustināts par mazās Feitas cilvēciskumu, ka šobrīd bērns tiek meklēts tviterī, izmantojot „haštagu” #findfaith. Veikals vēlas pateikties Feitai – bērnam, ja meitene atradīsies, tiks ļaut no veikala izvēlēties jebkuru vienu lietu, ko viņas sirsniņa kāros. 


Написать комментарий