Pasaules skaistākās un neparastākās vitrīnas

foto: getty Images/fotobank.ru
foto: getty Images/fotobank.ru

Katru gadu Eiropas un Amerikas vitrīnās decembra sākumā sākas īsts šovs. Un šis šovs joprojām nodrošina cilvēkiem, kuri to skatās, labu noskaņojumu, it īpaši ja skatās, dzerot šampanieti un ēdot mandarīnus.

Izpušķot Printemps vitrīnas palīdzēja Prada – ar pasakām un aļņa ilumināciju uz lielā ekrāna. Arī bez tradicionālā Prada lāča neiztika – viņš izklaidē visus, sēžot starp eglītēm, lonfektēm un dāvānām, – vēsta style.rbc.ru.

Adrese: 64, boulevard Haussmann

Galeries Lafayette Haussmann

Te iedvesmojās no „Skaistules un briesmoņa”. Turklāt vitrīnas ir interaktīvas, ar personāžiem var pat parotāļāties, bet katru stundu skan mūzika. Bet veikala centrā atrodas mehāniska egle. Bet, pateicoties kompānijai Swatch, burvju ciems egles virsotnē atdzīvojas un izplata Jaungada noskaņojumu.

Adrese: 40, boulevard Haussmann

Londona, Harrods

Te vizina ar Ziemassvētku ekspresi, kura katrs vagons ir vitrīna ar vienu no pēdējām kolekcijām. Greznuma un lokomotīvju tēmas, kuras ir tik dārgas angļu sirdīm, Ziemassvētkos atklājas īpaši viegli, bet rotējošie riteņi pastiprina ticamības efektu.

Adrese: 87-135, Brompton Road

Selfridges

Te strādāja pie Wish List tēmas. Tādēļ vitrīnās atrodas dažādas dāvanas un vēlmju objekti – no tekilas pudeles un sniega bumbām līdz Viktor & Rolf aromātiem un Charlotte Olympia kurpēm.

Adrese: 400, Oxford Street

Tiffany & Co

Te ir izveidota leļļu mājiņa – skūpstās figūriņas, kuras klātas ar sniegu, un ragavas ar Tiffany kastēm.

Adrese: 25, Old Bond Street

Louis Vuitton

Bet šeit ekstravaganti iedvesmojās no senās spēles „Lila”, kura tāpat ir pazīstama kā „Čūskas un kāpnes”. Tikai čūsku vietā – zosis.

Adrese: 160, New Bond St.

Liberty

Leģendārais Lielbritānijas veikals radīja skatu, ka vitrīnās uzsprāga plaukšķenes un apbēra tās ar dažādām dāvanām.

Adrese: Regent St, London W1B 5AH

Ņujorka, Bergdorf Goodman

Te neaprobežojās ar Ziemassvētku un Jaunā gada tēmu un pievienoja visus tuvākos svētkus – no Pateicības dienas līdz Valentīndienai. Turklāt manekenus apģērba ar karaļu greznību, piemēram, Visu mīlētāju dienai pienākas Marijas Antuanetes buduārs, bet Jaungada vitrīnā redzama skaistule baltā kažokā.

Adrese: 754, 5th Ave

Saks

Bet te balli vada Jetijs un viņa sniegpārslas. Bet no 5 līdz 10 vakarā var noskatīties nelielus šovus.

Adrese: 611, 5th Ave

Lord  & Taylor

Par godu ēkas simtgadei, kurā atrodas veikals, te nolēma atcerēties tā laika grezno Ņujorku un radīt svētku gaidīšanas sajūtu. Vīrieši cilindros un dāmas ar spalvām gaida svētku ballītes, bet grezni tērpti bērni gaida tikšanos ar Santu – kopumā viss kā nākas.

Adrese: 424, 5th Ave

Henri Bendel

Bet te valda īsta jautrība – vitrīnas ir rotātas ar skulptūrām pēc Ela Hiršfelda karikatūru motīviem. Turklāt izvēlējās Ņujorkai nozīmīgus tēlus, tādus kā Odrija Hepberna Holijas Golaitli lomā vai Vudiju Alenu. Tāpat vitrīnās redzamas arī Hiršfelda karikatūras.

Adrese: 666, Fifth Avenue


Написать комментарий