Vicemērs: A.Isakovam ir liela vadības pieredze, tādēļ viņš turpinās strādāt Sporta pārvaldē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā vēstīts, pēdējā aizvadītajā gadā notikušajā Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti vienbalsīgi atbalstīja lēmumu atbrīvot no ieņemamā amata Sporta pārvaldes (SP) vadītāju Aleksandru Isakovu.

Lēmuma projektā atrunāts, ka viņš atstāj amatu pēc pušu vienošanās, viņa aiziešanas iemesli netika minēti. A.Isakovs SP vadītāja pienākumus pildīs līdz konkursa uz šo amatu noslēgumam, pēc kā strādās par SP vadītāja vietnieku.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis paskaidroja portālam Gorod.lv, ka patlaban tiek izstrādāts konkursa nolikums, un tas tiks izsludināts tuvākajā laikā. Viņš solīja, ka tas notiks piektdien, 3.janvārī, un pretendentu pieteikumi būs iesniedzami triju nedēļu laikā.

Pēc J.Dukšinska vārdiem, viena no galvenajām potenciālajiem kandidātiem izvirzītajām prasībām būs augstākā izglītība, vadītāja pieredze sporta jomā, zināšanas par sporta dzīves aktualitātēm. „Grūti teikt, cik daudz kandidatūru varētu pieteikties šim amatam, uzskatu, ka ir cilvēki, kuri varētu to ieņemt. Komisija izskatīs visas kandidatūras un izvēlēsies piemērotāko”, pastāstīja J.Dukšinskis.

Uz jautājumu, kāpēc pēc pagājušā gada septembrī SP veiktās pārbaudes, kuru pilsētas vadība nekādi nekomentēja, Isakova kungs turpināja vadīt šo iestādi, vicemērs atbildēja: „A.Isakovam bija noteikts termiņš, lai izlabotu audita laikā konstatētos pārkāpumus, un tam vajadzēja laiku. Domāju, viņš centās izlabot situāciju un apzinājās, ka tika pieļautas kļūdas.

A.Isakovam bija savs viedoklis par auditu, kuru viņš izteica rakstveidā, tādēļ daži pārbaudes jautājumi joprojām tiek risināti.

Meklēsim citu iestādes vadītāju, bet Aleksandrs Isakovs turpinās strādāt SP, jo viņam ir liela pieredze un atbalsts, viņš ir cieši saistīts ar daudzu klubu darbu. Nolēmām rīkoties šādi, lai izslēgtu interešu konfliktu. Turpmāk centīsimies uzlabot situāciju pilsētas sporta dzīvē, izstrādāt lielus projektus un stratēģijas”, pastāstīja J.Dukšinskis. 


Написать комментарий