Modernizētais 'VW Polo' pirmais savā segmentā ieguvis diožu lukturus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) oficiāli atklājusi modernizēto "Polo" modeli, kas pirmais šajā tirgus segmentā ieguvis diožu priekšējos lukturus un balstiekārtu ar regulējamiem amortizatoriem.

Modernizētajam "VW Polo" ir jauna stūres sistēma ar elektromehānisko pastiprinātāju, kas tagad ir iebūvēts stūres kolonnā un, pēc autoražotāja pārstāvju vārdiem, ievērojami uzlabojis spēkrata vadāmību.

Tāpat atjaunināto "VW Polo" var aprīkot ar adaptīvo kruīza kontroles sistēmu, kas darbojas, braucot ar ātrumu 30 līdz 160 km/h, un ir spējīga kā piebremzēt, tā arī paātrināt automobiļa gaitu satiksmes plūsmā, uzturot iestatīto distanci līdz priekšā braucošajam spēkratam.

Turklāt adaptīvā kruīza kontrole pieejama arī hečbekam ar manuālo pārnesumkārbu. Savukārt versijā ar sekvenciālo transmisiju "DSG" adaptīvā kruīza kontrole spējīga automobili nobremzēt līdz pilnīgai apstājai.

Atjauninātajam "VW Polo" būs pieejami arī modernizēti dzinēji – ar trim un četriem cilindriem. Bāzes versijā automobilim pieejams 60 zirgspēku jaudīgs 1,2 litru benzīna motors, kas pieejams arī 75, 90 un 110 ZS jaudas versijā.

Gada otrajā pusē "VW Polo" piedāvājumu papildinās 90 ZS jaudīgs trīscilindru turbopūtes agregāts ar viena litra tilpumu. Savukārt "BlueGT" modifikācijas 1,4 litru turbopūtes motors līdzšinējo 140 ZS vietā turpmāk attīstīs 150 ZS. Tikmēr sportiskās "GTI" versijas turbomotors attīstīs 190 ZS – par 12 ZS vairāk nekā iepriekš.

Savukārt dīzeļdzinēju piedāvājumā būs pieejams 1,4 litru agregāts, kas aizstās līdzšinējos 1,2 un 1,6 litru motorus. Jaunais dzinējs būs pieejams trīs jaudas versijās – 75, 90 vai 105 ZS atkarībā no pircēja izvēles.

Modernizētā "VW Polo" eksterjers mainījies minimāli – automobiļa kopgarums pieaudzis par diviem milimetriem (līdz 3972 mm) un tam pieejami jauni virsbūves krāsas toņi. Savukārt interjerā ir jauna multimediju sistēma, citāds mērinstrumentu panelis un stūresrats.

 


Темы: , , , ,
Написать комментарий