Februārī Daugavpilī Jaungada afišas nomainīs jauns kultūras pasākumu plāns

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējo reizi tiekoties ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, Daugavpils pilsētas domes vadība atbildēja uz žurnālistu jautājumiem, kāpēc sabiedriskā transporta pieturās joprojām atrodamas Ziemassvētku un Jaungada pasākumu afišas, un vai pilsētas vadība šo informāciju uzskata par aktuālu.

Vicemērs Jānis Dukšinskis (Attīstības partija) paziņoja, ka 3.februārī pieturās esošās vecas afišas tiks nomainītas, bet tas, ka Jaungada afišas netika nomainītas līdz februāra mēnesim, esot saistīts ar lielu salu, kura dēļ afišas nebija iespējams pielīmēt.

Vicemērs pasākumu plānam aicināja sekot līdzi Domes mājas lapā, jo afišās tiks publicēta informācija tikai par svarīgākajiem pasākumiem.

Atgādināsim, ka sakarā ar darba grupas rekomendācijām plānots uzlabot pilsētnieku un pilsētas viesu informēšanu par Daugavpilī notiekošajiem kultūras pasākumiem. Piemēram, pilsētā tiks izvietotas afišas ar kultūras pasākumu plānu, kā arī šī informācija būs pieejama pašvaldības mājas lapā, nākotnē plānots izdot bukletus.
 


Написать комментарий