Pilsētas svētku lielajā koncertā Daugavpilī, visdrīzāk, uzstāsies grupa „Bi-2

foto: ngs38.ru
foto: ngs38.ru

Saskaņā ar izveidojušos tradīciju, Pilsētas svētku kulminācija Daugavpilī ir bezmaksas koncerts ar kādas uzaicinātas „zvaigznes” piedalīšanos.
Iepriekšējos gados daugavpiliešus un pilsētas viesus priecēja Sergejs Lazarevs, grupa „Čaj vdvojem”, Oļegs Gazmanovs u.c.

Taču vislielāko interesentu skaitu – vairāk nekā 15 000 cilvēku – Vienības laukumā pulcēja populārākās latviešu mūzikas grupas „Prāta vētra” koncerts.

Otrdien, 4.februārī, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par konkursa rezultātiem par svētku koncertu Daugavpilī Pilsētas svētku ietvaros. Par konkursa izsludināšanu netika ziņots, bet tā rezultāti ir zināmi – līgumcena sastādīs 35 000 eiro bez PVN.

Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldē portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd notiek pārrunas ar Krievijas mūzikas grupu „Bi-2”, kura varētu kļūt par Pilsētas svētku noslēguma koncerta dalībnieku.

Pēc Eleonoras Kleščinskas vārdiem, šogad Pilsētas svētki tiks veltīti jauniešiem un gaidāmajiem Baltijas valstu studentu Dziesmu un deju svētkiem „Gaudeamus”.

„Parasti Pilsētas svētkos Daugavpilī notiekošajos pasākumos piedalās arī latviešu „zvaigznes”, šogad svētkos varētu piedalīties maestro Raimonds Pauls un slavenā „Jumprava”.

Savukārt Krievijas mūzikas grupas „Bi-2” cienītāju vidū ir dažāda vecuma cilvēki, tādēļ koncerts varētu ieinteresēt lielu cilvēku skaitu. Turklāt šīs grupas koncerts kļūtu par pagājušajā gadā notikušā „Prāta vētras” koncerta loģisku turpinājumu, jo šīs grupas sen veiksmīgi sadarbojas”, pastāstīja E.Kleščinska.


Написать комментарий