Ufologi atšifrēja citplanētiešu vēstījumu un brīdināja par iespējamo katastrofu

foto: n-lo.ru
foto: n-lo.ru

Pēc kosmiskās telpas un citplanētu būtņu pētnieku domām Čeļabinskas meteorīts bija brīdinājums Zemes iedzīvotājiem par nākamajām briesmām, kuras nāk no sadursmes iespējamības ar milzīgo asteroīdu Apofisu, kura notiks ap 2036. gadu.

Ufologi Jurijs Grigorjevs un Anna Ažaža domā, ka NLO parādīšanās mēneša laikā dažādās Zemeslodes vietās, tai skaitā Īslandē, Vācijā, Krievijā un pat pie ISS, liecina par citplanētu saprāta aktivizāciju pret Zemes iedzīvotājiem.

Pamatojoties uz iegūtajiem datiem, Grigorjevs un Ažaža apgalvo, ka citplanētieši darbojas pēc noteikta algoritma ar mērķi „uzmodināt” cilvēku civilizāciju un radīt interesi par sevi.

Pēc pētnieku domām ārpus zemes civilizācijas ir cieši saistītas ar pasauli, un tādēļ jebkura globāla katastrofa uz mūsu planētas radīs krīzi arī ārpus zemes civilizācijā. Kā piemēru zinātnieki min gadījumu ar Čeļabinskas meteorītu. Pēc rūpīgas kriptogrāfiskās analīzes ufologiem izdevās pierādīt, ka meteorīts tika laikus uzspridzināts, bet citplanētieši šādā veidā mēģināja brīdināt Zemes iedzīvotājus par asteroīda draudiem, – vēsta eurosmi.ru. 
Īsumā, Čeļabinskas meteorīta kriptogramma vēsta: „mērķis”, „apmācība”, „inscenējums”, kas liecina par citplanētu būtņu nodomu iemācīt Zemes iedzīvotājus, ko darīt gadījumā, kad viņi kļūs par asteroīda uzbrukuma mērķi.

Tāpat zinātnieki domā, ka šajā gadījumā runa ir par katastrofu, kura var notikt tās sadursmes ar asteroīdu Apofisu gadījumā, kurš lidos bīstamā tuvumā no mūsu planētas apmēram 2029. gadā, bet noteikta kosmisku ķermeņu izvietojuma gadījumā var sadurties ar Zemi ap 2036. gadu.


Написать комментарий