J.Jalinska: Veselības aizsardzības jomā sadarbojāmies arī pirms līguma slēgšanas – tagad tas ir atrunāts līgumā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 13.februārī Daugavpils novada domes deputāti pieņēma gala lēmumu par sadarbības līguma slēgšanu ar Daugavpils pilsētas domi, bet atteicās veidot atsevišķu Veselības komisiju.

Portāla Gorod.lv korespondents griezās pēc situācijas komentāriem pie Daugavpils novada domes priekšsēdētājas Janīnas Jalinskas.

„Esam apstiprinājuši ieceri slēgt sadarbības līgumu ar Daugavpils pilsētas domi. Mūsu lēmums ir saistīts ar to, ka Ilūkstes novada dome paziņoja, ka neesot gatava veidot atsevišķu Veselības komisiju, mēs piekrītam šis viedoklim, taču neesam pret sadarbību”, paziņoja J.Jalinska.

Pēc Daugavpils novada domes priekšsēdētājas vārdiem, ja radīsies jautājumi sociālajā jomā, tos risinās sadarbībā ar Daugavpils novada domes Sociālo dienestu, ja radīsies nepieciešamība jautājumu risināt augstākajā līmenī, tam pievērsīsies novada domes priekšsēdētāja, atsevišķus jautājumus risinās izpilddirektore.

„Neuzskatām par nepieciešamu veidot atsevišķu komisiju, jo mums jau darbojas Sociālā komiteja, kura risina veselības aizsardzības jautājumus. Turklāt komisijas veidošanai un tās darba organizēšanai būtu nepieciešami papildus līdzekļi”, piebilda novada domes priekšsēdētāja.

J.Jalinska atzīmēja, ka pašvaldības veselības aizsardzības jomā sadarbojās arī pirms līguma slēgšanas, tagad šī sadarbība tiks atrunāta līgumā.
Atgādināsim, ka gala lēmumu par sadarbības līguma slēgšanu Ilūkstes novada domes deputāti pieņems kārtējā sēdē 27.februārī.


Написать комментарий