ASV iedzīvotājs sašāva pusaudžus, kuri smērēja viņa mašīnu ar olām un majonēzi, meitene gāja bojā 2

foto: vm.ru
foto: vm.ru

ASV Arkanzasas štata iedzīvotājs ar skrošu bisi sašāva pusaudžu grupu, kuri huligāniski uzvedās pie viņa mājas, bojā gāja 15 gadus jauna skolniece, trešdien paziņoja vietējā policija.

Pēc LItlpokas pilsētas policijas pārstāvju vārdiem incidents notika aizvadītajā sestdienā. Pie Villija Nobla mājas piebrauca automobilis, kurā atradās viņa bērna 7 klasesbiedri.

Viņi sāka mest uz Nobla automašīnu puvušas lapas, pēc tam atkal iesēdās automašīnā un aizbrauca.

Pēc 45 minūtēm pusaudži atgriezās un sāka mest uz Nobla automašīnu tualetes papīru un olas, kā arī sāka apliet Nobla automašīnu ar majonēzi.
To ieraugot, Nobls izgāja pie automašīnas ar skrošu bisi un izšāva. Ievainojuma galvā dēļ gāja bojā 15 gadus jauna meitene, vēl viens skolēns guva vieglu ievainojumu, – ziņo vm.ru/news.

„Acīmredzot bērni savā starpā āzējās. Domājams, ka Nobla bērns izāzēja kādu no bērniem Helovīna laikā. Draudzīgas atriebības veidā viņi atbrauca pie mājas, lai huligāniski uzvestos”, – saka policijas leitnante Sidnija Elēna.

Tagad Noblam draud apsūdzība par tīšu slepkavību. Policistiem viņš paziņoja, ka vēlējās skolēnus tikai pabaidīt un izšaut gaisā.


Написать комментарий

Jāsūta Noblu uz Kijevas barikādēm.

Parakstu vākšana bērnu aizsardzībai
«Dzimta» Referendums

Grozījumi Bērnu tiesību aizsardzības likumā — par homoseksuālisma propagandas aizliegšanu bērniem. 2013. gada 9. decembrī oficiāli tiek sākta parakstu vākšana par grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā. Savu parakstu var nodot līdz 2014. gada 30. septembrim.

Написать комментарий