'Opel Adam' paaugstinātās pārgājības versija 'Rocks'

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi sava vismazākā modeļa "Adam" paaugstinātās pārgājības versiju "Rocks". Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks vasarā.

"Opel Adam Rocks" no standarta modeļa atšķiras ar par 15 mm paaugstinātu klīrensu un plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru. Tāpat šai modifikācijai ir citāda regulējuma balstiekārta un stūres sistēma. Automobilis tiks komplektēts ar 17 un 18 collu riteņiem.

Paaugstinātās pārgājības "Opel Adam" būs aprīkots ar atvāžamu auduma jumtu "SwingTop". Trīsslāņu jumta segums elektriski atvāžams piecās sekundēs. Jumta audums būs pieejams melnā, tumši vai gaiši pelēkā krāsā.

"Opel Adam Rocks" būs pieejams ar jauno viena litra trīscilindru "Ecotec" benzīna motoru, kas atkarībā no versijas attīsta 90 vai 115 zirgspēku jaudu, tomēr maksimālais griezes moments abos gadījumos būs vienāds – 166 ņūtonmetru. Vēl šim modelim tiks piedāvāts 70 ZS jaudīgais 1,2 litru dzinējs un 1,4 litru agregāts 87 un 100 ZS versijās.

Jaunais viena litra motors būs sajūgts ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, kamēr pārējie dzinēji – ar piecpakāpju transmisiju.

Paaugstinātās pārgājības hečbekam būs pieejama "IntelliLink" multimediju sistēma, kurai var pieslēgt mobilās ierīces, kas darbojas ar "iOS" vai "Android" operētājsistēmu. Sistēmā ietilpst arī septiņu collu skārienjutīgais ekrāns un audio sistēma ar septiņiem skaļruņiem.


Написать комментарий