Aicina piedalīties ideju konkursā un palīdzēt izstrādāt Daugavpils cietokšņa logo zīmi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tiek uzskatīts, ka pirmais iespaids par cilvēku, objektu vai iestādi ir vispareizākais.

Pēc speciālistu domām, logo zīme ir tikpat svarīga kā cilvēka vārds, jo tā veido priekšstatu par iestādes specifiku, respektablumu un pat gaisotni. Tāpat logo zīmei ir svarīga nozīme iestādes popularizēšanā.

Ņemot vērā augstākminēto, Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs rīko atklāto ideju konkursu Daugavpils (Dinaburgas) cietokšņa vizuālajai identitātei.

Eksperts projektu jautājumos Artjoms Mahļins pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šī iecere radās jau sen, bet tās īstenošana kļuva iespējama pārrobežu sadarbības projekta ietvaros. Pēc viņa vārdiem, minētā konkursa mērķis ir iegūt idejas Daugavpils (Dinaburgas) cietokšņa vizuālās identitātes turpmākai izstrādei un veidošanai, jo Daugavpilī un ārpus tās dzīvo daudz radošo cilvēku. Nekādu ierobežojumu vecuma vai citā ziņā nav, konkursa rīkotāji aicina visus interesentus iesniegt oriģinālas, kreatīvas idejas.

Radošas idejas iesniedzamas līdz 17.aprīlim, plašāka informācija par konkursu pieejama šeit. Saskaņā ar konkursa nolikumu, visiem tā dalībniekiem pasniegs Pateicības rakstus, bet trim uzvarētājiem – balvas.

Pēc A.Mahļina vārdiem, labākās idejas tiks izmantotas Daugavpils (Dinaburgas) cietokšņa Stila rokasgrāmatas izstrādei, kura tiks izveidota Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas ietvaros. Tiek plānots, ka minētā rokasgrāmata tiks izdota šā gada vidū.
Pēc speciālistu domām, jaunā logo zīme ne tikai popularizēs mūsu Cietoksni, bet arī veidos tās neparastu, neatkārtojamu stilu.


Написать комментарий