Publicēts Daugavpils pilsētas domes deputātu atalgojums: sajaukta V.Bojarūna darba alga 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pilsētas pašvaldības mājas lapā var atrast aktuālu informāciju par Daugavpils pilsētas domes deputātu un darbinieku darba algām: 10.martā kļuva pieejama informācija par deputātu un vadošo darbinieku atalgojumu 2014.gada janvārī.

Valūta, kurā tika izmaksāts atalgojums, nav norādīta, acīmredzot tā ir eiro valūta, turklāt norādītas summas ir darba alga pēc nodokļu nomaksas.

Pēc pagājušajā gadā pieņemtajiem grozījumiem deputātu un pastāvīgu darba grupu un komisiju locekļu darba samaksas sistēmā, deputātu atalgojums ir sekojošs.

Saskaņā ar pašvaldības mājas lapā norādīto informāciju, Vladislavs Bojarūns par 2014.gada janvāri saņēma tikai 232,86 eiro. Atgādināsim, ka pagājuša gada novembrī viņam kā Mājokļu komitejas priekšsēdētājam ar deputātu lēmumu tika noteikta atsevišķa darba alga 750 latu apmērā, tomēr janvārī atskaišu dokumentācijā tā netika iekļauta.

Domes grāmatvedībā portālam Gorod.lv paziņoja, ka V.Bojarūna janvāra darba alga tiešām tika sajaukta, sakarā ar ko martā nācās veikt pārrēķinu. No grāmatvedības darbinieces paskaidrojumiem izriet, ka darba algu aprēķināšanas process esot sarežģīts un ir atkarīgs arī no informācijas, kuru iesniedz deputāti. Uz jautājumu, kādā posmā tika pieļauta kļūda, skaidru atbildi nesaņēmām. Pēc kļūdas labošanas V.Bojarūna darba alga par janvāri pēc nodokļu nomaksas sastādīja 744,45 eiro.

Vladimirs Borisjonoks par darbu 2014.gada janvārī saņēma 160,12 eiro, Aivars Broks – 216,51 eiro, Jevgeņijs Carevs – 134,88 eiro. Atskaitē nav norādīts, ka minētie deputāti darbojas komisijās.

Vicemērs Jānis Dukšinskis par deputāta un vicemēra darbu saņēma 1 277,19 eiro. Pēteris Dzalbe kā vicemērs, deputāts, Zemes komisijas, Iepirkumu komisijas un Transporta komisijas loceklis saņēma 1 146,60 eiro.

Anatolijs Gržibovskis par deputāta darbu saņēma 153,31 eiro. Jānis Lāčplēsis – deputāts, pašvaldības priekšsēdētājs un Pilsētbūvniecības un vides komisijas loceklis – par 2014.gada janvāri saņēma 1 391,43 eiro.

Aleksejs Nikolajevs kā deputāts un Zemes komisijas priekšsēdētājs nopelnīja 1 882,65 eiro. Natālija Petrova par deputātes darbu saņēma 120,06 eiro.

Dmitrijs Rodionovs, kurš ir priekšsēdētāja vietnieks un deputāts, saņēma 1 225,80 eiro. Aleksandrs Samarins – deputāts un Transporta komisijas loceklis – nopelnīja 192,90 eiro. Rita Strode par deputātes darbu janvārī saņēma 166,92 eiro.

Savukārt Jurijs Zaicevs, kurš saskaņā ar Domes atskaiti, pildīja deputāta pienākumus un darba grupās vai komisijās nestrādāja, tikai par minētiem pienākumiem saņēma vislielāko atalgojumu deputātu vidū, kuriem nav papildus amatu, - 266,09 eiro.


Написать комментарий

atbilstoši MK noteikumiem Domei algas jāpublicē mājas lapā katru mēnesi.