Alksnis: Ja Krima pievienosies Krievijai, Putina reitings viennozīmīgi pieaugs

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ja vairākums Krimas iedzīvotāju referendumā nobalsos par pievienošanos Krievijai, tad tas notiks nekavējoties, radio Baltkom ēterā paziņoja latviešu izcelsmes politiķis, bijušais Krievijas domes deputāts Viktors Alksnis.

"Viss būs atkarīgs no referenduma rezultātiem – ja vairākums Krimas iedzīvotāju patiešām nobalsos par pievienošanos Krievijai, domāju, ka dome jau tuvākajās dienās pieņems likumu par kārtību, kādā tas notiks, un šis jautājums tiks atrisinās pozitīvi," uzskata Alksnis.

Politiķis norādīja, ka Vladimirs Putins, kurš savos politiskajos lēmumos līdz šim bijis neviennozīmīgs, viņaprāt, šobrīd rīkojas pareizi.

"Neskatoties uz to, ka es esmu Putina pretinieks un kritizēju viņa darbības, šajā jautājumā es viņu pilnībā atbalstu," norādīja Alksnis.

"Šodien Putins neaizstāv krievu oligarhu vai citu biznesa darboņu intereses, viņš aizstāv Krievijas nacionālās intereses. Un jāatzīst, ka Putina reitings viennozīmīgi pieaugs, ja viņam izdosies atgriezt Krimu Krievijas sastāvā."

Jāpiebilst, ka iepriekš Federāciju padomes priekšsēdētāja Valentīna Matvijenko paziņoja, ka gadījumā, ja Krima pievienosies Krievijai, tā kļūs par pilnvērtīgu Krievijas Federācijas sastāvdaļu.


Написать комментарий