Vīrieša galvaskauss sabruka pēc nokautējoša apsarga sitiena

foto:  mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

42 gadus vecais Skots Teilors guva smagus smadzeņu bojājumus un briesmīgas galvas traumas pēc tam, kad viņu cietsirdīgi piekāva apsargs Nils Hotčkiss.

Skots, triju bērnu tēvs pēc spēcīgā sitiena aizlidoja trotuāra virzienā ar tādu spēku, ka viņa galvaskauss sabruka, un viņš guva smagus smadzeņu bojājumus un briesmīgas galvas traumas.

Astoņu bērnu tēvs, 33 gadus vecais Telfordas (Lielbritānija) iedzīvotājs Hotčkiss tika ieslodzīts cietumā uz 16 mēnešiem pēc tam, kad tiesa atzina smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Teilora 19 gadus vecā meita atzina tiesas spriedumu par „pazemojošu”, – vēsta ruconnect.co.uk.

Viņa piebilda: „Mana tēva dzīve ir izpostīta. Viņš nevar piecelties no gultas, un pat pats apsēsties. Esmu tik dusmīga, ka viņam piespriests tik maigs sods, bet mans tēvs visu dzīvi būs invalīds un atradīsies ratiņkrēslā”.  

Incidents notika 2012. gada augustā Velingtonā, netālu no Bar Station viesnīcas, kur divi vīrieši strīdējās un Teiloru palūdza aiziet tādēļ, ka viņš bija piedzēries.

Izmeklētājs Endrjū Vilkinss pateica: „Teilors negribēja darīt to, ko viņam lika, bet, no otras puses, viņš nebija agresīvs. Hotčkiss reaģēja pārāk agresīvi, un sekas ir ļoti traģiskas”.   


Написать комментарий