Astrologs: Tik slikti planētu aspekti kā šogad, nebūs nākamos 100–200 gadus

foto: svit24.net
foto: svit24.net

Šobrīd debesīs izkārtojies tāds planētu stāvoklis, kāds bija pirms aptuveni 250 gadiem, un tas var radīt pasaulē nopietnas problēmas, portālam Mixnews.lv sacīja astrologs Edijs Spāre.

"Aprīlis un maija sākums Eiropā ir finanšu krīzes liels vilnis, kad var brukt bankas un sistēmas. Ja paskatāmies uz Krievijas banku sistēmu, tad tur katru mēnesi pa piecām, desmit bankām tiek aizvērtas ciet. Visa sistēma tur ir ārkārtīgi nedroša. Lai izvairītos no krīzes viļņa, iespējams, nepieciešams karš, konfrontācija. Un tas nepieciešams visiem," norādīja astrologs.

"Rietumu politika ir maiga pret Krieviju, jo viņiem arī vajadzīgi satricinājumi. Un viņiem, protams, labāk, lai tie notiek kaut kur Krievijas pusē, nevis viņu tuvumā," piebilda Spāre.

Astrologs norādīja, ka viņš ir par sankcijām pret Krieviju, jo tādā gadījumā krieviem būšot tikai divi varianti – karot ar visiem vai tomēr savu "apetīti" ierobežot.

"Šobrīd debesīs izkārtojas stāvoklis, kāds bija pirms aptuveni 250 gadiem. Ap to laiku Krievijas impērija sakāva Osmaņu impēriju. Ja paskatāmies Osmaņu robežas, tad Krima bija tās sastāvā. Krievi to daļu sagrāva un visu Eiropu atbrīvoja no Osmaņu impērijas jūga. Tagad visas kara konfrontācijas notiek ap šo reģionu, ko savulaik pārvaldīja Osmaņi. Viss iet cikliski," atzina Spāre.

Viņš arī norādīja, ka tik saspringts zvaigžņu stāvoklis, kā ir šogad, ne tikai nav bijis daudzus gadus, bet ļoti daudzus gadus nebūs arī nākotnē.

"2014.gads ir viens no nopietnākajiem punktiem mūsu cilvēces vēsturē. Nākamais tik saspringtais punkts tuvākos 100 – 200 gadus vispār nebūs. To saku ne tikai es, bet arī citi astrologi," uzsvēra Spāre.

"Var redzēt, ka starp cilvēkiem vispār ir kopumā ir liela spriedze. Protams, ka tas, kas ir vairāk izglītots, vairāk valdās, bet vispār – neizprotama neapmierinātība pārņēmusi visus. Tas tāpēc, ka aspekti ir tik drausmīgi," neslēpa astrologs. "Visos cilvēces vēstures attīstības posmos svinēti saulgrieži – pavasari, vasaras, rudens un ziemas. Un tagad visi šie smagie aspekti ir trāpījuši tieši saulgriežu punktos."

"Var teikt, ka šis ir īstais pasaules sabrukšanas vai transformācijas nevis 2012.gads, kad smējos par daudziem, kas solīja avatāru, elektrības atslēgšanos pasaulē. Katastrofas būs – mašīnas, lidmašīnas, vilcieni, kuģi un tā tālāk. Ne velti visu Latviju šogad pārsteidz nenormāli lielais avāriju skaits ar bojāgājušajiem. Lai gan iepriekšējos divus trīs gadus viss bija normāli, pat priecājāmies, ka arvien mazāk un mazāk pārgalvīgo," piebilda Spāre.
 


Написать комментарий