Višķu pagastā plāno uzcelt sabiedrisko pirti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.aprīlī Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē Višķu pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Jānis Proms paziņoja, ka šajā pagastā vēlas uzcelt nosacīti nelielu sabiedrisko pirti.

Iecere tiks īstenota, ja pagasta pārvaldes izstrādātais projekts tiks apstiprināts Ilūkstes un Daugavpils novadu partnerības „Kaimiņi” projektu konkursā, kurā plāno piedalīties Višķu pagasts.

Kopējais projekta „Jauna sadzīves pakalpojuma sniegšana – sabiedriskās pirts izveidošana Višķu pagastā” finansējums ir 25 410 eiro, 10% no tiem (2 100 eiro) ir pašvaldības līdzfinansējums.

Diskusijas gaitā deputāts Edgars Kucins uzdeva jautājumu, vai ieplānotā summa esot pietiekama, uz ko viņam atbildēja, ka ar 25 410 eiro vajadzētu pietikt. Turklāt plānots uzcelt nelielu pirti – 6 m x 8 m, kurā būtu pērtuve, duša un pārģērbšanas telpa.

Savukārt uz jautājumu, vai varētu iepazīties ar projekta tāmi, J.Proms atbildēja, ka tā tiks sagatavota, ja projekta iecere tiks atbalstīta.

Rezultātā visi Finanšu komitejas locekļi nolēma nodot šo jautājumu izskatīšanai novada domes deputātu sēdē, kas notiks ceturtdien, 10.aprīlī.


Написать комментарий