airBaltic atceļ reisus uz Simferopoli

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Kompānija "airBaltic", sakarā ar pieprasījuma samazināšanos, pieņēmusi lēmumu atcelt lidojumus no Rīgas uz Simferopoli, intervijā radio Baltkom sacīja uzņēmuma komunikācijas dienesta viceprezidents Jānis Vanags.

"Katru vasaru pēc atveram lidojumus reisā Rīga – Simferopole. Taču šajā gadā pieprasījums bija lielāks tādiem punktiem kā Varna, Burgasa, Palma de Maljorka, Sardīnija, bet pieprasījums lidojumiem uz Simferopoli strauji kritās, tāpēc mēs bijām spiesti atcelt šo sezonālo reisu," sacīja Vanags.

Viņš piebilda, ka neliela daļa biļešu reisā Rīga – Simferopole jau bijusi rezervēta.

"Mēs tagad katram klientam, kuri bija rezervējuši biļetes reisā uz Simferopoli, piedāvājam individuālu problēmas risinājumu. Tā ir vai nu kompensācija [tiek piedāvāts cits lidojums], vai pilnībā atgriežam klientam naudu, ko viņš iztērējis par biļeti," norādīja Vanags.

Komunikācijas daļas viceprezidents arī atzina, ka kompānijas pārstāvji aktīvi seko notikumiem Ukrainā, taču piebilda, ka viņiem galvenais rādītājs ir pieprasījums nevis situācija Ukrainas pilsētās.

Reiss Rīga – Simferopole "airBaltic" lidojumu sarakstā bija pēdējo septiņu gadu laikā un līdz Ukrainas krīzei bija ļoti pieprasīts latviešu vidū.


Написать комментарий