Kā uzsākt attiecības ar baltu T kreklu

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Kā zināms, viss ģeniālais ir vienkāršs. Parastākais balts T krekls, kuru daudzi no mums neņem vērā, ģērbjoties, lai izietu no mājām, lieliski papildinās daudzus casual komplektus.

Balts T krekls ir ne tikai veļa, sporta vai mājas apģērbs. Tas ir viena no jūsu garderobes sastāvdaļām, kura ir gatava pielāgoties daudziem stiliem un iemesliem. Svarīgi atcerēties, ka T krekls nav centrs, un pret to jāattiecas kā pret vienreizēju materiālu, tādu kā printera papīrs. Tas ir, nav slikti, ja tam ir lieliska kvalitāte, bet arī īpaši mulst par to nav vērts. Turklāt godīgi runājot, ideāli balts izskatās tikai jauns T krekls, pāris mazgāšanas reižu un tad, lai tas priecē jūsu sporta zāles kaimiņu skatienu. T kreklam jābūt brīvam, – vēsta style.rbc.ru.

Dizaineru zīmoli bieži veido arī T kreklus, piemēram, šuj tos no īpaši plānas retinātas trikotāžas, kura staipās, ar kaut kādu nelīdzenu faktūru utt. Aizmirstiet par to. Vai jūs vēlaties, lai apkārtējie pētītu apmatojumu uz jūsu krūtīm?

Palūdziet sekretārei, sievai, draudzenei, lai viņa kārtīgi nogriež elastīgo apdari pie kakla un apdares šuvi uz piedurkņu galiem. Var nogriezt arī apakšējo malu, pārliecinoties, ka garums ir pietiekams, lai T krekls nepārvērstos par sieviešu topiņu. Šīs manipulācijas piešķirs jūsu objektam mēreni draiskulīgu izskatu. Apģērbjot to ar pietiekami formālu uzvalku (labāk slim fit), jūs varat ar draugiem doties uz bāru vai iecienītās grupas koncertu. Sākotnējā variantā T krekls aizstās kreklu arī ofisā, ja darbavietā nepastāv stingrs ģērbšanās stils.

T krekls, vējjaka un džinsi ir klasika. Pateicoties Marlonam Brando, šāds komplekts ir kļuvis par daudzu nekaunīgu skaistuļu uniformu. Nekas netraucē arī jums tā apģērbties brīvdienās.

Tas pats T krekls uzmundrinās kardigāna un džinsu komplektu, nomainot kreklu.

Ģērbiet to zem gaišas žaketes smilšu krāsā, tiem klāt – činosus vai garus šortus piemērotā tonī. Pilsētā valkāt T kreklu solo nav īpaši piemēroti, vienmēr meklējiet tam „augšējo slāni”. 


Написать комментарий