Keita Midltone dzemdēs otru bērnu 2015.gadā

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Keita Midltone un princis Viljams svin kopā būšanas trešo gadadienu. Par to, vai deviņus mēnešus vecajam princim Georgam būs brālītis vai māsiņa, izdevumam "Starhit" pastāstīja pazīstamais ekstrasenss Mohasens Noruzi.

"Keitas un Viljama ģimenē ir interesanta enerģētika: jo brīvāki laulātie ir no apkārtējiem, jo lielāku laiku atrod viens otrā. Ceturtais laulību dzīves gads būs stabils," atklāja ekstrasenss.

"Bēdu iemesls viņiem ir tikai viens: likumi un tradīcijas pieprasa jaunajai ģimenei konkrētas uzvedības normas. To, lai viss tiktu pildīts bez ierunām, uzmana Viljama pamāte Kamilla Pārkere Boulza. Vairums nesaskaņu ar viņu rodas tieši dēļ Kamillas vēlmes visu komentēt un ieteikt. Diemžēl kaut kādā ziņā Keita ir nolādēta, viņai priekšā gaidāms garš pacietības ceļš. Uz vīru paļauties nevajag, viņš ir labs, taču aizstāvēt sievu no mātes nevar.

Taču Keita ir laimīga, jo ir māte. Bērns viņas gadījumā ir glābšanas riņķis. Es redzu papildinājumu ģimenē, labā ziņa gaidāma 2015.gadā. Vispār karaliskā pāra liktenī ir divi dēli un meita. Taču precīzi varu pateikt tikai par Georgu – viņš ir apdāvināts puisēns, ātri iemācīsies valodas, viņam padosies tehniskās lietas, taču nākotnē viņš pievērsīsies biznesa lietām," skaidroja ekstrasenss.
 


Написать комментарий