Kā uzvedas vīrieši sievas grūtniecības laikā 2

foto: luxe4you.ru
foto: luxe4you.ru

Zinātniskais žurnāls par laulāto attiecībām Journal of Sex & Marital Therapy ir publicējis socioloģiskās aptaujas rezultātus, kuri atklāj patieso vīriešu attieksmi pret intīmo kontaktu biežumu ar sievu viņas grūtniecības laikā.

Turklāt tie ir pretrunā ar stereotipu par vīriešu alkatību un atkarību no seksa.

Apmēram 81% respondentu ir gatavi samazināt dzimumaktu periodiskumu ar sievu viņas grūtniecības laikā, turklāt bieži viņi ir pagaidu atturēšanās iniciatori. Nākamie tēvi atsakās no seksa sievas grūtniecības laikā, jo baidās kaitēt bērna veselībai vai provocēt priekšlaicīgas dzemdības. Turklāt vīrieši apgalvo, ka pagaidu atturēšanās no seksa, nekādā veidā neietekmē laulāto attiecību stiprumu, – vēsta postsovet.ru.

Pētījumā piedalījās 105 vīrieši vecumā no 20 līdz 46 gadiem, kuru sievas aptaujas laikā bija 38. grūtniecības nedēļā. Eksperti, komentējot iegūtos rezultātus, atgādina: ja grūtniecības laikā nav komplikāciju un ārsts neaizliedz nākamajiem vecākiem intīmas attiecības, grūtniecība nav iemesls, lai atteiktos no tuvības. Eksperti piebilst, ka jāizvēlas pozas, kurās uz sievieti ir minimāls spiediens.

Līdz kādam laikam jūs nodarbojāties ar seksu grūtniecības laikā? Padalieties komentāros!


Написать комментарий

Es savu Zāre grūtniecības laikā drātēja katru dienu, jo šajā laikā viņai gribējās un man arī, jo paskatoties uz apaļe vēdere man stobrs kļuva liels un ciets.

Написать комментарий