Monika Levinski nožēlo romānu ar ASV prezidentu Bilu Klintonu

foto: sekunde.lt
foto: sekunde.lt

Bijusī Baltā nama stažiere Monika Levinski paziņoja, ka nožēlo savu romānu ar ASV prezidentu Bilu Klintonu.

Rakstā žurnālā Vanity Fair viņa uzrakstīja, ka ir laiks izbeigt „staigāt uz pirkstgaliem ap manu pagātni un citu cilvēku nākotni. Es esmu apņēmusies piešķirt citu nobeigumu manam stāstam”.

Monika Levinski atzinās, ka viņas romāns ar Bilu Klintonu notika pēc abpusējas piekrišanas un publiska pazemošana, no kuras viņa cieta, mainīja viņas dzīves virzienu. Pēc viņas vārdiem viņa bija pazemota pēc tam, kad viņu padarīja par „grēkāzi, lai aizsargātu stiprās Bila Klintona pozīcijas”, – vēsta rbc.ru.

„Es dziļi nožēloju to, kas notika manā un prezidenta Klintona starpā. Atļaujiet man to atkal pateikt: Es patiesībā dziļi nožēloju to, kas notika”, – atzīmēja Levinski.

Monika atspēkoja uzskatu, ka pēdējo desmit gadu laikā viņa nav sniegusi intervijas tādēļ, ka Klintonu ģimene samaksāja viņai par klusēšanu. Pēc viņas vārdiem viņa atteicās no piedāvājumiem, kuri ļautu viņai nopelnīt vairāk nekā 10 milj. dolāru tādēļ, jo domāja, ka nebūtu pareizi tos pieņemt.

Tāpat Levinski atzinās, ka vairākas reizes viņai radās domas veikt pašnāvību izmeklēšanas laikā un vienu reizi pēc tās.

Skandāls ar Klintona un Levinski romānu notika 1998. gadā. Bils Klintons zvērēja, ka viņam nav bijušas attiecības ar Levinski, tomēr pēc tam bija spiests atzīties. ASV Kongresa Pārstāvju palāta nobalsoja par Klintona impīčmentu, tomēr Senāts neatbalstīja šo lēmumu.


Написать комментарий