ASV žurnālists: Rietumos nav nožēlas par Odesas traģēdiju 1

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Rietumi nepauž nožēlu par notikumiem Odesā un neprotestēs pret cilvēku masveida slepkavību, bet radikāļi nekautrējas par veiktajām ļaundarībām, raksta 2014. gada 5. maija rakstā „Vilku klusēšana: Ukraina un Rietumu morālās nepieskaitāmības pierādījumi” (Silence of the Wolves: Ukraine and the Moral Stultification of the West) Riks Rozofs.

Riks Rozofs domā, ka nav vērts gaidīt protestus un nožēlu no ASV un ES politiķiem saistībā ar asiņaino traģēdiju Arodbiedrību namā, bet kaujinieku internetā ievietotie video no notikuma vietas pierāda, ka radikāļi nekautrējas par savām ļaunprātībām, – ziņo vybor.ua.

„Nebūs nekādu protestu par masveida slaktiņu Odesā. Neviens no simtiem Senāta locekļu, neviens no 425 ASV Pārstāvju palātas locekļiem un neviens no Eiropas Parlamenta deputātiem nenosodīs šos notikumus, kuri atgādina Hitlera Vērmahta darbības Otrā pasaules kara laikā”, – raksta autors.

Pēc Rozofa domām Kijevas varas iestādes rīkojās tā, kā nerīkojās pat fašisti – sākumā sadedzināja dzīvus ēkā bloķētos cilvēkus, bet pēc tam pateica, ka viņi paši izraisīja ugunsgrēku. Neskatoties uz visiem Kijevas režīma un tā sponsoru ASV un ES mēģinājumiem noslēpt, sagrozīt vai samazināt briesmīgos 2. maija notikumus Odesā, neapšaubāmi ir redzams, ka vairāk nekā 40 cilvēki gāja bojā un vairāk nekā 200 cilvēki cieta pēc Kijevas režīma spēku uzbrukuma Arodbiedrību namam un tā nodedzināšanas.

„Rietumu valstu līderi lies krokodila asaras un izteiks nožēlu abām pusēm, bet turklāt atbalstīs Kijevas režīma militāro kampaņu pret tiem, kurus pastāvīgi sauc par teroristiem”, – uzskata autors.


Написать комментарий

Kas tas par ASV žurnalistu ar krievu uzvārdu? Un vai viņš piedalījas notikumos Odesā, ka tik labi zina, kurš vainīgs. Protams, ka tie, kas provocē nekārtības Ukrainā ir teroristi! Kā arī Krievijas iefiltrēti diversanti, kas speciāli provocē visas šīs sadursmes. Tur jābūt aklam, lai to neredzētu! Ukraiņi nelien Krievijā un nerīko tur cīņas. Ar kādām tiesībām krievi lien viņu zemē un vēl vaino ukraiņus pat to, ka pretojas?