Britnija Spīrsa salauž dejotājai degunu

foto: apelzin.ru
foto: apelzin.ru

Pop princese Britnija Spīrsa salauza degunu savai dejotājai Dounai Noelai. Tas notika nejauši, kad dziedātāja ar savu komandu gatavojās uzņemt jaunu klipu ar spilgtu nosaukumu "Strādāju par kuci" un iestudēja deju kustības, raksta ārvalstu mediji.

Aizrāvusies dziedātāja nejauši skāra ar galvu Dounas seju. Krakšķis, kas bija dzirdams visā zālē, lika noprast, ka ar vieglu traumu neiztikt.

Britnija nekavējoties atvainojās cietušajai, un Spīrsas aģenti solīja atlīdzināt meitenei kaitējumu. Pārpratums varēja beigties mierīgi un nenokļūt presē, ja dziedātājas pārstāvji pildītu savu solījumu.

Operācija, lai atjaunotu bojātu deguna starpsienu Noelai izmaksāja dārgi, un viņa cerēja, ka viņas ārstēšanu atlīdzinās, bet dažus mēnešus vēlāk Britnijas aģenti atteicās to darīt.

Douna cenšas panākt taisnīgumu ar Losandželosas augstākās tiesas palīdzību, izvirzot apsūdzību tiesā pret Britniju par salauzto degunu.

Dejotāja apgalvo, ka Spīrsa bija neadekvāta mēģinājumā, piedzērusies, knapi turējās kājās, nemaz nerunājot par pareizu soļu izpildīšanu, kā rezultātā radīja viņai traumu.

Starp citu Britnija plāno precēties - ar mazpazīstamu advokātu Deividu Lukado. Iespējams viņš palīdzēs Spīrsai tiesu pārdzīvot ar mazākiem zaudējumiem.


Написать комментарий