Daugavpils novada dome atjaunos Daugavpils novada teritorijas plānojuma un uzņēmējdarbības informācijas pārlūku

foto: digitaltrends.com
foto: digitaltrends.com

26.maijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika ievietota informācija par to, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi konkursu uz Daugavpils novada teritorijas plānojuma un uzņēmējdarbības informācijas pārlūka atjaunošanu.

Konkursa nolikumā norādīts, ka iepirkuma mērķis ir izstrādāt Daugavpils novada teritorijas plānojuma pārlūku, kurā tiktu atspoguļota informācija par spēkā esošo Daugavpils novada teritorijas plānojumu un apgrūtinājumiem, kā arī Uzņēmējdarbības informācijas pārlūku, kurā tiktu apkopota informācija par Daugavpils novada esošajiem uzņēmējiem, nekustamajiem īpašumiem, kas tiek piedāvāti uzņēmējdarbības veikšanai.

Tādējādi pasūtītājs uz Daugavpils novada ģeogrāfiskās informācijas sistēmas bāzes vēlas izveidot Daugavpils novada teritorijas plānojuma pārlūku, kurā pašvaldības un valsts iestāžu darbinieki, Daugavpils novada iedzīvotāji un nekustamo īpašumu īpašnieki varētu iegūt aktuālu, viegli uztveramu un patiesu informāciju par Daugavpils novada teritorijas atļauto izmantošanu, kā arī Daugavpils novada teritorijas plānojumā atspoguļotajiem apgrūtinājumiem. Tāpat plānots izveidot Daugavpils novada uzņēmējdarbības informācijas pārlūku, kurā tiktu apkopota informācija par Daugavpils novada esošajiem uzņēmējiem, nekustamajiem īpašumiem, kas tiek piedāvāti uzņēmējdarbības veikšanai.

Konkursa nolikumā norādīts, ka paredzamais līguma izpildes laiks ir no līguma noslēgšanas dienas līdz 2014.gada 1.oktobrim.

Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, Daugavpils) iesniedzami līdz 6.jūnijam, plkst.16:00.


Написать комментарий