Allai Pugačovai problēmas ar sirdi

foto: starslife.ru
foto: starslife.ru

Krievzemes estrādes primadonna, 65 gadus vecā Alla Pugačova vērsusies pēc kvalificētas medicīniskās palīdzības. Māksliniecei atsākušās problēmas ar sirdi.

Allai Pugačovai pēdējā laikā novērota tā saucamā vecuma stenokardija, kad sāpes aiz krūšu kaula pastiprinās fiziskas slodzes laikā, kas sagādā ne mazums raižu gan pašai dziedātājai, gan viņas tuviniekiem. Pirms trim gadiem vienā no Maskavas labākajām klīnikām Pugačovai jau veica sirds asinsvadu stentēšanu. Acīmredzot tagad būs nepieciešama atkārtota stentu ievietošana, vēsta laikraksts «Moskovskij komsomoļec».

Kā pavēstīja Pugačovas direktore Jeļena Čuprakova, maija sākumā dziedātāja kopā ar draudzeni Alīnu Rēdeli devusies uz Izraēlu atpūsties un uzlabot veselību. Šī nav pirmā reize, kad Alla Pugačova apvieno izklaides un atpūtas braucienu ar iespēju apārstēties un uzfrišināt veselību Tuvo Austrumu valstī. Visu nepieciešamo – masāžas, spa un ķermeņa atjaunošanas procedūras – krievu primadonnai veica nevis kādā klīnikā, bet gan leģendārās dziedātājas mājā.


Написать комментарий