Par Jēkabpils Arvīda Žilinska mūzikas skolas direktori ieceļ Smaidu Ščerbicku 1

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

29.maija Jēkabpils pilsētas domes sēdē par Jēkabpils Arvīda Žilinska mūzikas skolas direktori no 02.06.2014 tika apstiprināta Smaida Ščerbicka. S.Ščerbicka kopš 1987. gada A.Žilinska mūzikas skolā pasniedz flautas spēli, ziņo Jēkabpils novada portāls.

Līdz ar šo lēmumu amatu atstāj ilggadējā A.Žilinska mūzikas skolas direktore Leone Pauniņa, kas skolu vadījusi no 1977. gada. 2010.gadā L.Pauniņai tika piešķirta „Gada jēkabpilieša” balva par nesavtīgu darbu kultūras dzīves veicināšanā, radot un realizējot dažādus projektus, savukārt 2013. gadā tika piešķirts Jēkabpils Goda pilsoņa statuss par mūža ieguldījumu jēkabpiliešu muzikālajā audzināšanā, kultūras dzīves bagātināšanā un sabiedrisko aktivitāti.

L.Pauniņa izteica pateicību Jēkabpils pilsētas pašvaldībai par ilggadējo uzticību un sekmīgo sadarbību, kā arī apliecināja, ka ir apmierināta ar komisijas izvēli par nākamā direktora kandidatūru.

Pēc apstiprināšanas amatā S.Ščerbicka izteica pateicību pašvaldībai un domes deputātiem par viņai izrādīto uzticību. „Cilvēku atpazīst pēc vārdiem, bet vērtē pēc darbiem. Es ieguldīšu visus spēkus, lai sekmīgi turpinātu tos darbus, kam stabilus pamatus ir ielikusi Leone Pauniņa,” tā S.Ščerbicka.


Написать комментарий

Nu tak beidzot. Sen jau bija laiks tam.