Jēkabpils uzņēmēju biedrības pārstāvji piedalās uzņēmēju un darba devēju organizāciju kopīgā tikšanās pasākumā Jelgavā

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Lai veicinātu savstarpējo informācijas un pieredzes apmaiņu uzņēmēju vidū un veidotu ciešāku sadarbību starp darba devēju organizācijām, 2014.gada 4.jūnijā, Jelgavā tikās uzņēmēju un darba devēju organizāciju pārstāvji, kā arī uzņēmēji no visas Latvijas, informē Jēkabpils pašvaldības portāls.

Uzņēmēju tikšanās dažādās Latvijas pilsētās jau kļuvusi par tradīciju, kuru augstu novērtējuši uzņēmēju organizāciju pārstāvji.  Jēkabpils uzņēmēju biedrību šajā pasākumā pārstāvēja 6 biedri.

«Ikdienā uzņēmējiem ne vienmēr izdodas satikties un pārrunāt sasāpējušus jautājumus, meklējot tiem labākos risinājumus, tādēļ ir būtiski, ka vienkopus izdodas sanākt gan dažādu organizāciju, gan pašvaldību, gan uzņēmēju pārstāvjiem», pasākuma ideju skaidro Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācijas valdes priekšsēdētājs Imants Kanaška.

Viņam piekrīt Jēkabpils uzņēmēju biedrības valdes locekle un arī Latvijas Darba Devēju konfederācijas (LDDK) Zemgales reģiona koordinatore Zanda Lamba, kura uzsver nepieciešamību veicināt savstarpējo informācijas un pieredzes apmaiņu starp uzņēmējiem, veidojot ciešāku sadarbību starp reģionālajām darba devēju organizācijām savstarpējo sadarbību, līdz ar to tiek attīstīta biznesa vide starp dažādu pilsētu un novadu uzņēmējiem, tāpat arī uzņēmēji ļoti atzinīgi novērtē iespēju klātienē redzēt veiksmīgu uzņēmumu darbību», piebilst Z.Lamba.

Šoreiz pasākuma dalībnieki Jelgavā apmeklēja SIA «Fortum» biomasas koģenerācijas staciju un AS «Baltijas gumijas fabrikas» ražotni, bet pēc tam savstarpēji pārrunāja svarīgus jautājumus un uzņēmējdarbības aktualitātes ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieci R. Vectirāni, Dobeles novada priekšsēdētāju A.Spridzānu, Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs L.Līdumu, Bauskas novada domes priekšsēdētāju R.Ābelnieku un LDDK ģenerāldirektori L.Meņģelsoni.

Vairākas uzņēmēju organizācijas līdzīgos pasākumos piedalījušās jau vairākkārtīgi, un rezultātā izveidojušas ciešu savstarpējo sadarbību.

Jāpiebilst, ka tikšanās Jelgavā organizē Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācija sadarbībā ar LDDK.


Написать комментарий