Skaista spāņu modele pēkšņi kļūst par mūķeni

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Populārā spāņu modele Olalja Oliverosa, kas piedalījusies pikantās foto sesijās un filmējusies kino, nomainījusi dizaineru drēbes pret skrandām un plīvuru un iestājusies Svētā Mihaila ordenī, lai kļūtu par mūķeni.

Tas gan noticis pirms ilgāka laika, taču lēmumu kļūt par mūķeni modele pieņēmusi vienā mirklī - pēc pārdzīvojuma, ko viņa pati sauc par "zemestrīci".

Noticis tas, kad 36 gadus vecā sieviete apmeklējusi Fatimu - pilsētu Portugālē, kur 1917. gadā esot parādījusies Dievmāte. Kristiešu svētceļnieku vidū Fatima ir iecienīta pilsēta, jo runā, ka Dievmāte tur laiku pa laikam rādās vēl līdz šim

Runājot ar preses pārstāvjiem, Olalja nevēlējās iedziļināties detaļās par pēkšņo transformāciju, tomēr iemeslu atklājusi interneta izdevuma "Nacionālā katoļticība" žurnālistiem.

"Tas Kungs nekad nekļūdās. Viņš pajautāja, vai es kļūšu par viņa sekotāju, un es nespēju atteikties," kļūšanu par mūķeni komentējusi modele, kas tagad pazīstama kā māsa Olalja del Marija (Olalla del Sí de María).

Olalja gan nav pirmā populārā modele, kas kļuvusi par mūķeni, - 2005. gadā pasauli satrauca kolumbiešu topmodeles Amadas Rouzas Peresas piesliešanās Kristus "māsām".

"Būt modelei - tas nozīmē būt par etalonu, atbilst citu cilvēku priekšstatiem par skaistumu. Es no tā visa noguru. Es noguru dzīvot melu, skaudības, liekulības un krāpšanas pasaulē, sabiedrībā ar izkropļotu vērtību sistēmu, kas slavina vardarbību, laulības pārkāpšanu, narkotikas, alkoholu, netiklību un krāpniecību," toreiz teica Peresa.


Написать комментарий