Avārijā cietušās meitenes draugi un tuvinieki lūdz palīdzēt 3

foto: ampgirl.su
foto: ampgirl.su

20.jūnijā Daugavpilī notika ceļu satiksmes negadījums, kurā 17 gadus veca Lina Jakimoviča pie veikala “Depo” tika iespiesta starp divām automašīnām.

„Lina no ceļmalā apstādinātas mašīnas aizmugurējā bagāžnieka gribēja izņemt somu un tai brīdī no mugurpuses ietriecās cita mašīna, pie tās stūres bija alkohola reibumā esošs šoferis. Viņa asinīs konstatēja 2,48 promiles alkohola.

Sadursmes rezultātā Lina guva nopietnas kājas traumas – gan vaļēji lūzumi, gan asinsvadu bojājumi. Cietusī nekavējoties tika nogādāta slimnīcā, kur specializētā medicīnas centra speciālisti no Rīgas devušies uz Daugavpili un veikuši dažādas sarežģītas operācijas. Linu ar helikopteru nogādāja uz Rīgu, bet diemžēl kāju glābt neizdevās, un tā tika amputēta. Tagad priekšā ir garš ārstēšanās un rehabilitācijas process, un, lai meitene dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi, būs vajadzīga protēze. Ir zināms, ka Vācijā izgatavo protēzi, kas ir ļoti pietuvināta īstai kājas funkcijai, un kas ļauj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, tā maksā ap 50.000 eiro.

Lina ir ļoti aktīva meitene, viņa daudzus gadus nodarbojās ar futbolu. Lina ir stipra meitene, kura nekad nav baidījusies no grūtībām, taču notikusī traģēdija apdraud viņas nākotni.

Par laimi, Linai ir daudz draugu un tuvinieku, viņai un viņas ģimenei vēlas palīdzēt arī nepazīstami cilvēki, kuriem rūp viņas liktenis”, teikts vēstulē, kuru portāla Gorod.lv redakcijā atsūtīja Linas draugi un tuvinieki.

Visiem, kas grib un var palīdzēt meitenei, ir iespēja ziedot naudas līdzekļus uz oficiālo palīdzības kontu, kas atvērts uz Linas mātes Ludmilas Ivanovas vārda: LV52HABA0551038577436, Ludmila Ivanova (personas kods 300967-10223).


Написать комментарий

KAs ta par protezi? 50 000, man draugam paris tukstosus maksaja un ta jau jaunakā, kas ir pieejama!

Labāk nosauciet uzbraucēja uzvārdu un dzīves vietu.

Jani, tavs draugs var pirkt protezi par paris tukstoshiem, mes gribam lai musu meitene nesabojaja savu kaju. Vinai visu muzhu ar to dzivot. Ja tu nezini neko par proteziem, tad vajadzetu pirms komentara atrast cenas. Nekas mums neprasija- kapec tik dargi, jo zin ka mes nemelojam. Ar cienu, T.

Написать комментарий