Daugavpils pilsētas dome par 9 000 eiro iegādāsies žogu, krāsni, mobilās mājiņas un dzīvojamos vagonus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 3.jūlijā, Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas deputāti vienbalsīgi apstiprināja lēmuma projektu par īpašuma, kas atrodas pludmalē „Stropu vilnis”, iegādi.

Par 9 tūkst. eiro (kurus iedalīja no neparedzētiem izdevumiem domātiem līdzekļiem) pašvaldība plāno iegādāties žogu, baneri, divas veļas mazgājamās mašīnas, krāsni, grilnamiņu, 4 mobilās mājiņas un 2 dzīvojamos vagonus.

Augstākminētais īpašums tiks iegādāts, ja pilsētas Domes sēdē, kas notiks 10.jūlijā, deputāti apstiprinās minēto lēmuma projektu.

Atgādināsim, ka Daugavpils pilsētas dome nesen iegādājās nekustamo īpašumu Dzintaru ielā 74, Lielo Stropu ezera krastā, kurā agrāk bija atpūtas bāze „Stropu vilnis”.

Zemes un ēkas iegāde maksāja 34 600 eiro. Šādu summu pašvaldība piedāvāja aprīļa nogalē notikušajā izsolē, kurā piedalījās vēl 5 pretendenti – privātfirmas.

Pašvaldības pārstāvji skaidroja, ka pašvaldība iegādājās šo īpašumu, lai nodrošinātu iedzīvotājiem un pilsētas viesiem pilnvērtīgu atpūtu un brīvu piekļuvi šai peldvietai.

Daugavpils pilsētas pašvaldībā portālam Gorod.lv paskaidroja, ka pēc augstākminētas kustamās mantas iegādes to izmantos Sporta pārvalde vasaras sporta nometņu vajadzībām.


Написать комментарий