Kalifornijā vīriešus pieskaitījuši pie sieviešu aksesuāru kategorijas

foto: krsk.sibnovosti.ru
foto: krsk.sibnovosti.ru

Amerikānietes Veja Lina un Dada Kadža aizsākušas provokatīvu projektu. Tagad Kalifornijā varēs pasūtīt vīrieti, kurš izpildīs visas iegribas.

Tāds „vīrs uz stundu”, tikai amerikāņu gaumē. Tomēr jauno cilvēku sniegtajiem pakalpojumiem nebūs sadzīves raksturs. Sieviešu vēlmes ir mainījušās – tagad viņām pasniegs dzērienus un cigaretes, fotografēs Instragram, baros ar augļiem vai būs miesassargi nakts klubos. Vīrieši sniegs jebkurus pakalpojumus, izņemot seksuālos. Tāpat, pasūtot vīrieti, sieviete varēs izvēlēties tērpu, kurā vēlētos redzēt savu „kalpu”, – vēsta krsk.sibnovosti.ru.

Projektam ManServants ir savs portāls, kurā var noformēt pasūtījumu. Šāda prieka cena ir atkarīga no izmantošanas laika – viena stunda maksā 80 dolārus, bet vesela diena – 300.

Projekta veidotājas ir pārliecinātas, ka svarīgākais sieviešu aksesuārs ir vīrietis. Bet tādu parādību kā vīriešu striptīzs jāiznīcina, jo tas nav seksuāls, biedējošs un neveikls. Pavisam cita lieta, kad vīrietis izpilda visas sievietes kaprīzes, un nav svarīgi, vai tās ir lielas vai mazas. 

31.07.2014 , 17:30

pasaule, Kalifornija, sabiedrība, vīrieši, sieviešu aksesuārs, , GOROD


Написать комментарий