Naujenes novadpētniecības muzejam piegādās interaktīvās iekārtas vairāk nekā 22 tūkst. eiro vērtībā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepriekš portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka jūlija sākumā Daugavpils novada pašvaldība izsludināja konkursu par interaktīvo iekārtu ar atbilstošu programmnodrošinājumu piegādi Naujenes novadpētniecības muzejam.

Daugavpils novada municipālajā portālā tiek ziņots, ka uz pasūtījuma izpildi pretendēja tikai viens uzņēmums, kurš arī tika atzīts par uzvarētāju – Rīgas uzņēmums „Reverie Trading Group”, kurš piedāvāja cenu 22 120 eiro (bez PVN).

Atgādināsim, ka iepirkums, kura ietvaros plānots iegādāties hologrāfisko 3D kubu ar programmnodrošinājumu un ar kura palīdzību tiek plānots muzejā parādīt senākā Daugavas ielejas etapa veidošanos Baltijas ledāja kušanas laikā, vīngliemeža attīstību, kā arī Daugavpils HES būvniecības problēmu, notika projekta „Pārrobežu aizsargājamās dabas   teritorijas   „Augšdaugava – Braslavas ezeri”   izveide   un     priekšnoteikumu radīšana tās integrētai pārvaldei” ietvaros.

Turklāt Naujenes novadpētniecības muzejam tiks piegādāta kapacitatīva skārienjūtīga projekcijas stikla siena, grīdas projekcija, LED displejs un programmnodrošinājums.

Atzīmēsim, ka nepieciešamās iekārtas un programmnodrošinājumu konkursa uzvarētājam būs jāizstrādā divu mēnešu laikā no līguma parakstīšanas brīža (17. jūlija), jāpiegādā un jāuzstāda Naujenes novadpētniecības muzejā, kā arī jāapmāca personāls šīs iekārtas lietot.


Написать комментарий