Stabilitāte un paredzama politika ir Latgales izaugsmes pamats

Saeimas vēlēšanas ir iespēja uz brīdi apstāties, palūkoties uz to, ko mums ir izdevies sasniegt un kopīgi vienoties par to, kurp būtu jāvirzās tālāk. Mums katram atsevišķi jāpieņem lēmums, kuram no politiskajiem spēkiem uzticēt savu balsi.

Jau ilgāku laiku "Vienotības" galvenā prioritāte bijusi sociālais atbalsts un nevienlīdzības mazināšana. Celsim gan minimālo algu, gan piemērosim lielākus atvieglojumus mazajām algām. Latvijas izaugsme ir jāsajūt ikvienam.

Jāturpina sakārtot Latvijas ceļi. Kvalitatīvi ceļi ļaus mums turpināt attīstīt Latvijas ekonomiku un cilvēku labklājību. Šogad remontējam vairāk kā1000 kilometrus ceļu. Tik daudz gada laikā sen nav ticis paveikts. 2012. gadā sliktā stāvoklī vēl joprojām bija 46% valsts ceļu. Mūsu prioritāte ir, lai 2020. gadā sakārtoti būtu visi valsts ceļi. Mēs to varam atļauties.

Aug arī Latgale. Tā nav vienīgi vieta, pie kuras gleznainajiem ezeriem pavadīt rāmus vasaras vakarus, Latgale nav vienīgi tranzīta mezgls. Cilvēkiem šeit ir nelokāma pašapziņa, šeit attīstās gan darba iespējas, gan izglītība un kultūra. Tā ir jāturpina.

Latgales izaugsmes apliecinājumi nav nekur tālu jāmeklē. Bezdarba līmenis turpina sarukt, pieaug dzimstība. Tepat ir Rēzekne, Daugavpils, Ludza, kas jo dienas kļūst sakārtotākas un kuru piemēram seko arī citas Latgales pilsētas.

Mums kopīgi jāapzinās, ka esam uz pareizā kursa. Stabilitāte un paredzama politika ir Latvijas izaugsmes pamats. "Vienotība" vienmēr bijis tas politiskais spēks, kas sevī iemieso atbildību par tai uzticēto.

Politisko reklāmu apmaksā partija VIENOTĪBA

 


Темы: , ,