Работники “Ornaments” сомневаются в способности Ершова, недавно назначенного руководителем, управлять муниципальным предприятием 36

Руководителем муниципального предприятия “Ornaments” обеспечивающего в г. Илуксте Аугшдаугавского края предоставление услуг централизованного водоснабжения и канализации, производство тепла и обслуживание жилого фонда, на акционерном собрании от 18 сентября 2023 года, был утвержден Андрей Ершов (Daugavpils novada partija).

Тем временем, работники предприятия в составе из 34 человек разослали коллективное письмо, в котором указали на бесхозяйственность нового руководителя, пропажу древесных гранул для котельной, нерационально используемые средства на ремонт транспорта, единоличный выбор автосервисов, отсутствие на рабочем месте и др.

Коллективное письмо ► 

Примечательно, что предыдущим местом работы А. Ершова являлось SIA “Rēzeknes namsaimnieks” в должности технического директора.

Ранее, А. Ершов до 2019 года руководил муниципальным предприятием Daugavpils Sadzīves pakalpojumu kombināts, от куда из-за «прогулов» и бани за 500 тысяч евро был уволен.

По данным на 2022 год в муниципальном предприятии “Ornaments” работают 54 работника, а оборот составил 1,2 миллиона евро.


Написать комментарий
Показать предыдущие 16 комм.

Vai portālam ir atļauja personas datu publicēšanai?

А я не давал согласие на публикацию моей фамилии! У портала есть согласие на публикацию моих личных данных. Сотрудник

Par to jau uzrakstījām iesniegumu Darba inspekcijai un Gorod.lv, bet tā arī nav izņemts. Forši mums deputāti, kāds taču iedeva datus, lai var veikt represijas pret darbiniekiem.

Ornamenta strādnieki uzrakstīja sūdzību. Ar ko paši strādnieki ir labāki? Kāpņu telpas tiek mazgātas ar 3 litriem ūdens 3 stāvi, zāle tiek pļauta pagalmos kā pagadās, strādnieki lielāko daļu darba laika nosēž un dzer kafiju. Uz visiem aizrādījumiem, viena atbilde- ja nepatīk, tad darat paši. Super. Mēs maksājam Ornamenta strādniekiem par to, ko mums pašiem jādara.

А я не давал согласие на публикацию моей фамилии! У портала есть согласие на публикацию моих личных данных. Сотрудник

Нуб насколько я понимаю-личные данные-это персональнвый код, адрес.
Другое дело-теперь тот же Е. начнет репрессии против подписантов.
Портал не должен был публиковать имена- даже если они у них есть.

Ornamenta strādnieki uzrakstīja sūdzību. Ar ko paši strādnieki ir labāki? Kāpņu telpas tiek mazgātas ar 3 litriem ūdens 3 stāvi, zāle tiek pļauta pagalmos kā pagadās, strādnieki lielāko daļu darba laika nosēž un dzer kafiju. Uz visiem aizrādījumiem, viena atbilde- ja nepatīk, tad darat paši. Super. Mēs maksājam Ornamenta strādniekiem par to, ko mums pašiem jādara. Vita

1. Ja strādnieki nerakstītu šo vēstuli tad būtu līdzatbildīgi zagšanai. Gada laikā Ornaments būtu izzagts.
2. Strādniekiem nav tik daudz laika lai darba laiku nosēdētu - ir izsaukumi, rīkojumi kas fiksi jāizdara.
3. Jādara pašiem tajos objektos ko neapsaimnieko Ornaments.

1. Ja strādnieki nerakstītu šo vēstuli tad būtu līdzatbildīgi zagšanai. Gada laikā Ornaments būtu izzagts. 2. Strādniekiem nav tik daudz laika lai darba laiku nosēdētu - ir izsaukumi, rīkojumi kas fiksi jāizdara. 3. Jādara pašiem tajos objektos ko neapsaimnieko Ornaments. Andrea

Jūs zināt cik ilgā laikā strādnieki fiksi reaģē? Pusgadu tiek atgādināts, lai noņemtu jumta kārbas dēli, kurš nokarājas, lai iedzīvotājiem neuzkristu virsū. Pus gadu nekas netiek darīts? Mēs maksājam par apkopēju, kas vāc kāpņu telpu un vēlāk pēc tādas kopšanas mums vēl pašiem jāizvāc. Ja Ornamenta darbinieki atbrauc pļaut pagalmā zāli, tad tā ir visa jānopļauj. Kāpēc mums pašiem vēlāk vēlreiz ir jāpļauj tajās vietās, kur nav nopļauts? Mēs saprotam, ka darba ir daudz, bet ja darat, tad darat kārtīgi.

Jūs zināt cik ilgā laikā strādnieki fiksi reaģē? Pusgadu tiek atgādināts, lai noņemtu jumta kārbas dēli, kurš nokarājas, lai iedzīvotājiem neuzkristu virsū. Pus gadu nekas netiek darīts? Mēs maksājam par apkopēju, kas vāc kāpņu telpu un vēlāk pēc tādas kopšanas mums vēl pašiem jāizvāc. Ja Ornamenta darbinieki atbrauc pļaut pagalmā zāli, tad tā ir visa jānopļauj. Kāpēc mums pašiem vēlāk vēlreiz ir jāpļauj tajās vietās, kur nav nopļauts? Mēs saprotam, ka darba ir daudz, bet ja darat, tad darat kārtīgi. Vita

Ar šiem jautājumiem vērsieties pie Ornaments atbildīgajiem darbiniekiem nevis vispārīgi rakstat publiskajā vidē - te jums tāpat neviens neko neatrisinās

Ko dara ievēlētie deputāti? Neko kā redzams. Vienīgi pirms vēlēšanām ar pipeli pret sienu skrien. Kā tiek amatos viss vienalga. Ornamentā sen bardaks. Bet visiem jau nerūp tas.

Ko dara ievēlētie deputāti? Neko kā redzams. Vienīgi pirms vēlēšanām ar pipeli pret sienu skrien. Kā tiek amatos viss vienalga. Ornamentā sen bardaks. Bet visiem jau nerūp tas. Да ну нах

Domājat, ka Dzalbes besmadzeņu ieliktenis visu spēs sakārtot?

Бардак в орнаменте был всегда,а не сейчас начался

Бардак в орнаменте был всегда,а не сейчас начался El

Только этот сплочёный колектив всегда закрывал на это глаза

Бардак в орнаменте был всегда,а не сейчас начался El

С чего такие заявы??

Какое право имели придавать огласке имена ???ответит редактор или нет?

Ершов! Мы с тобой одной крови!
Лучше уйди сам, пока не поздно. :)))

А как же принципиальность Петериса? Он же на каждом заседании городской думы считает каждую копеечку и голосует против. А тут свой человечек пристроен. Ершов в принципе вообще понимает что делает. Он же в документах знакомые буквы ищет.

Malači, ornamentieši! Šādu valdes locekli dzīt prom ar sūdainu mietu. Viņš arī telefonsarunās nespēj sniegt sakarīgas atbildes, jo neko nesajēdz no viņam uzticētā uzņēmuma darbības. Viņš tik zina, kā visu ķengāt, aprunāt, cik viss un visi ir slikti, bet tajā pat laikā šādi izdarās!!!! Fui! Kur skatās Augšdaugavas galva?

Malači, ornamentieši! Telefonsarunās šis valdes loceklis nespēj sniegt sakarīgas atbildes, jo neko nesajēdz no viņam uzticētā uzņēmuma darbības. Viņš tikai prot visus aprunāt, cik viss un visi ir slikti, bet pats šādi izdarās! Fui!

Šitas tika jau līdz Ornamentam! Saturās!!!

Vecajam zēnam nauda beidzās, ka jau te? Visur apgājis, sazadzies, nekur ilgi nenoturējās.

Если вор, на зону А.Ершова. Хотя, зваться вором надо еще заслужить. Зона все поправит Андрею.

Написать комментарий