ASV zinātnieki apstiprināja nāru eksistenci 21

ASV Nacionālā okeāna un atmosfēras pētījumu pārvalde (NOAA) apstiprināja, ka nāras patiešām eksistē un dzīvo visas pasaules ūdenstilpnēs.

ASV Nacionālā okeāna un atmosfēras pētījumu pārvaldes darbinieki publicēja ziņojumu ar nosaukumu „Pārliecinoši ūdens humanoīdu pastāvēšanas pierādījumi”.

Kā apgalvo aģentūras speciālisti, burvīgās sievietes, par kurām pirmo reizi liecināja klinšu paleolīta laikmeta beigu zīmējumi teju pirms 3000 gadiem, kad mūsdienu cilvēki sāka peldēt pa jūru, tik tiešām mīt visos pasaules okeānos.

Televīzijas kanāls Animal Planet nesen demonstrēja speciālu filmu ar nosaukumu: „Nāras: ķermenis ir atrasts”, kurā tika pierādīta nāru pastāvēšana.

NOAA preses sekretārs Sendijs Niksons intervijā izdevumam Weekly World News pastāstīja, ka vismaz 65 eksperti, kuri nodarbojas ar nāru izpēti, sapulcējās Taiti, lai izpētītu visus zināmos datus par šiem jūras dzīļu iemītniekiem. Rezultātā viņi nonāca pie secinājuma, ka cilvēka hibrīds ar zivs asti dzīvo mūsu vidū.

Eksperti saka, ka nāru vairākums mīt siltajos Karību jūras un Vidusjūras baseina ūdeņos, bet tās bija pamanītas arī Klusajā okeānā un Dienvidatlantijā. Pēc WWN datiem ASV valdība ir noķērusi 7 nāras un viņas tiek turētas akvārijā, kurās tās pēta. Akvārija atrašanās vietu valdība tur noslēpumā. Prezidents Obama personīgi tikās ar nārām un bija visai pārsteigts par redzēto, ziņo izdevums.

Nāras bija populāras mākslā un literatūrā daudzus gadsimtus. Andersena pasakas varone ir iemīļots daudzu meiteņu personāžs visā pasaulē. Meitenēm, kuras sapņo kļūt par līdzīgām nārām, pat tiek atvērtas speciālas skolas. Nāru cienītāju vidū īpaši populāra ir Manilas Filipīnu nāru peldēšanas akadēmija (Phillipine Mermaid Swimming Academy).

Комментировать 21