ASV zinātnieki apstiprināja nāru eksistenci 21

foto: stihi.ru
foto: stihi.ru

ASV Nacionālā okeāna un atmosfēras pētījumu pārvalde (NOAA) apstiprināja, ka nāras patiešām eksistē un dzīvo visas pasaules ūdenstilpnēs.

ASV Nacionālā okeāna un atmosfēras pētījumu pārvaldes darbinieki publicēja ziņojumu ar nosaukumu „Pārliecinoši ūdens humanoīdu pastāvēšanas pierādījumi”.

Kā apgalvo aģentūras speciālisti, burvīgās sievietes, par kurām pirmo reizi liecināja klinšu paleolīta laikmeta beigu zīmējumi teju pirms 3000 gadiem, kad mūsdienu cilvēki sāka peldēt pa jūru, tik tiešām mīt visos pasaules okeānos.

Televīzijas kanāls Animal Planet nesen demonstrēja speciālu filmu ar nosaukumu: „Nāras: ķermenis ir atrasts”, kurā tika pierādīta nāru pastāvēšana.

NOAA preses sekretārs Sendijs Niksons intervijā izdevumam Weekly World News pastāstīja, ka vismaz 65 eksperti, kuri nodarbojas ar nāru izpēti, sapulcējās Taiti, lai izpētītu visus zināmos datus par šiem jūras dzīļu iemītniekiem. Rezultātā viņi nonāca pie secinājuma, ka cilvēka hibrīds ar zivs asti dzīvo mūsu vidū.

Eksperti saka, ka nāru vairākums mīt siltajos Karību jūras un Vidusjūras baseina ūdeņos, bet tās bija pamanītas arī Klusajā okeānā un Dienvidatlantijā. Pēc WWN datiem ASV valdība ir noķērusi 7 nāras un viņas tiek turētas akvārijā, kurās tās pēta. Akvārija atrašanās vietu valdība tur noslēpumā. Prezidents Obama personīgi tikās ar nārām un bija visai pārsteigts par redzēto, ziņo izdevums.

Nāras bija populāras mākslā un literatūrā daudzus gadsimtus. Andersena pasakas varone ir iemīļots daudzu meiteņu personāžs visā pasaulē. Meitenēm, kuras sapņo kļūt par līdzīgām nārām, pat tiek atvērtas speciālas skolas. Nāru cienītāju vidū īpaši populāra ir Manilas Filipīnu nāru peldēšanas akadēmija (Phillipine Mermaid Swimming Academy).


Написать комментарий
Показать предыдущие 1 комм.

he !..tad ta atklaajums

Ja jau Obama ar viņām tiksās, tad nāksies vien noticēt.

Tikpat ticami kaa mazie zalie cilveecini!Ticu daudz kam,bet te nu gribeetu pieraadiijumus.

ha labi ierēcu

Un atkal neviens neizlasa un neizpēta lietas būtību līdz galam, un pasniedz pusgatavu informāciju par amerikāņiem ne īpaši gudrākajiem latviešiem- minētā Animal Planet filma ir t.s. mockumentary jeb pseido dokumentālā filma, kur fantāzijas ir tikpat daudz, kā mākslas filmās, tikai izskatās pēc dok.filmas!

Slima suņa murgi!

April,april!!!!!

aaahaha, tā filma bija inscinēta un pilnīgi nekas viņā nebija paties, uzrakstiet vēl lielākus bulšitus!

raksta autors pirms šī "gara darba" nav sēdies kādu sēņu mērcīti? :) Cik atceros tad video raidījums par nārām bija 1. aprīļa joks divus gadus pēc kārtas... Noteikti gribētu redzēt video kā Obama tiekas ar nāru! :D

Es arī esmu ticies

Ja jau ir nāras tad jābūt nāriem,kā tad viņas vairojās!?

Jau aptrūkušās pasakas ,ko stāstīt...

vai tad jau ir 1.aprīlis?

un kas ir viņu vecāki?

Atrodiet taču kādu, kas normāli māk latviski rakstīt. Gan jau pat Daugavpilī kādam jābūt.

Mūsdienu cilvēka idiotisms, nebeidz pārsteigt.

Zemūdens civilizācija noteikti pastāv bet noteikti nāras kā jau citi pārdabiski radījumi nevēlas kļūt atklāti .Jo zina ka viņu ģimenes un līdzsvarotā dzīve tiks izpostīta.Viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs ,viņiem ir bērni, mājas, laimīga dzīve ko tie nevēlas zaudēt. Padomājat vai viņi dara mums pāri,traucē dzīvot?,un vai mums ir viņiem jātraucē dzīvot?,mēģinot tos atklāt Vai tiešām tik nepieciešams ir atklāt šo te civilizāciju vai abām pusēm dzīvot laimīgi-līdzsvarā iedomājieties sevi nāru vietā

no okeāna ir izpētīti tikai 2%, tāpēc var sagaidīt visu ko.

no okeāna ir izpētīti tikai 2%, tāpēc var sagaidīt visu ko. Detektīvu komanda

ak!... drīz varēs iet zvejot tās nāras... ādas varēs izmantot somiņām un citām lietām, bet zivs asti varēs uzcept

Написать комментарий