Noskaidrots, kurā Latvijas novadā dzīvo seksuāli aktīvākās sievietes

Latvijas sievietes ar seksu nodarbojas vidēji 2.1 reizi nedēļā, kas ir tikpat bieži kā sievietes Spānijā un Lietuvā.

Turpretim krievietes mīlējas 2.6 reizes nedēļā, bet sievietes Lielbritānijā - 1.7 reizi nedēļā, liecina Gedeon Richter un Millward Brown starptautiskā pētījuma par sieviešu seksualitāti un kontracepcijas lietošanas paradumiem rezultāti.

Latvijas sievietes dzīvo regulāru seksuālo dzīvi - 71% sieviešu ir pastāvīgs partneris un regulāras seksuālas attiecības, turpretim 3% ir regulāras seksuālas attiecības ar vairākiem partneriem. Savukārt 14% sieviešu pašlaik nav seksuālu attiecību, liecina Gedeon Richter un SKDS pētījuma rezultāti. Lai arī 44% nevēlējās atklāt, ar cik partneriem viņām ir bijušas seksuālas attiecības, katrai desmitajai jeb 11% sieviešu ir bijis sekss ar četriem līdz pieciem partneriem, 6% sieviešu bijuši seši līdz deviņi partneri, 8% sieviešu - desmit un vairāk partneri, savukārt 11% sieviešu sekss ir bijis ar vienu partneri.

Sievietēm Latgalē un Vidzemē biežāk kā pārējo reģionu iedzīvotājām ir bijis sekss ar vienu partneri. Kurzemniecēm visbiežāk ir bijušas seksuālas attiecības ar 4 līdz 5 partneriem. Turpretim Zemgalē dzīvo seksuāli aktīvākās sievietes mūsu valstī - teju katrai piektajai šī novada iedzīvotājai ir bijis sekss ar 10 un vairāk partneriem.

Комментировать