Noskaidrots, kurā Latvijas novadā dzīvo seksuāli aktīvākās sievietes

foto: ekrasota.com
foto: ekrasota.com

Latvijas sievietes ar seksu nodarbojas vidēji 2.1 reizi nedēļā, kas ir tikpat bieži kā sievietes Spānijā un Lietuvā.

Turpretim krievietes mīlējas 2.6 reizes nedēļā, bet sievietes Lielbritānijā - 1.7 reizi nedēļā, liecina Gedeon Richter un Millward Brown starptautiskā pētījuma par sieviešu seksualitāti un kontracepcijas lietošanas paradumiem rezultāti.

Latvijas sievietes dzīvo regulāru seksuālo dzīvi - 71% sieviešu ir pastāvīgs partneris un regulāras seksuālas attiecības, turpretim 3% ir regulāras seksuālas attiecības ar vairākiem partneriem. Savukārt 14% sieviešu pašlaik nav seksuālu attiecību, liecina Gedeon Richter un SKDS pētījuma rezultāti. Lai arī 44% nevēlējās atklāt, ar cik partneriem viņām ir bijušas seksuālas attiecības, katrai desmitajai jeb 11% sieviešu ir bijis sekss ar četriem līdz pieciem partneriem, 6% sieviešu bijuši seši līdz deviņi partneri, 8% sieviešu - desmit un vairāk partneri, savukārt 11% sieviešu sekss ir bijis ar vienu partneri.

Sievietēm Latgalē un Vidzemē biežāk kā pārējo reģionu iedzīvotājām ir bijis sekss ar vienu partneri. Kurzemniecēm visbiežāk ir bijušas seksuālas attiecības ar 4 līdz 5 partneriem. Turpretim Zemgalē dzīvo seksuāli aktīvākās sievietes mūsu valstī - teju katrai piektajai šī novada iedzīvotājai ir bijis sekss ar 10 un vairāk partneriem.


Написать комментарий