Дмитрий Медведев наградил Арвида Баршевского 6

Президент России Дмитрий Медведев за большой вклад в укрепление российско-латвийских культурных связей своим указом наградил орденом Дружбы генерального директора Латвийской национальной оперы Андрейса Жагарса.

Об этом сообщает пресс-служба главы Российского государства.

Также за большой вклад в укрепление и развитие российско-латвийских культурных связей и популяризацию русского языка в Латвии орденом Почета награжден композитор, депутат сейма Латвии Раймонд Паулс и орденом Дружбы – ректор Даугавпилсского университета Латвийской Республики  Арвид Баршевский.


Написать комментарий

здорово счастлив что россия и латвия налаживают отношения!!! :)))

8 июля 2010 00:20 - Специалист

Вот молодец Арвид. Браво! Поздравляю с заслуженной наградой!
7 июля 2010 23:05 - pensionārs

Noteikti tagad Barševska kungu apries visādi šeit komentāros. Es gan priecājos, ka viņu apbalvoja. Tā ir laba ziņa arī visai Daugavpilij, no kuras nez kāpēc tik maz labu ziņu parāda Rīga. Man kā pensinētam skolotājam prieks, ka universitāti vada tik enerģisks un demokrātisks cilvēks. Par Daugavpils Universitāti tagad dzird visur. Par tās izaugsmi var lasīt gan avīzēs, gan redzēt televīzijā. Un ja kādam nepatīk tas, tad cik es saprotu, mūsdienās neviens viņu netur piesietu universitātei. Nevajag traucēt tam, kas strādā. Vai nu strādā pats, vai meklē citu vietu, kur būs labāk!
7 июля 2010 22:58 - docents

Mārim Interesanti zināt, kas tad darās DU ar algām? Visas algas gada laikā ir maksātas regulāri, katru mēnesi noteiktajā laikā. Tikai tiem, kas strādā uz stundu apmaksu, tā kavējās, bet tie jau ir cilvēki no malas. Pamatdarbā strādājošie algu saņēma! Ja stundu apmaksa kavējās, tad tagad es savu saņēmu, un nav problēmu. Bet tas jau papilddarbs. Cik zinu, citās augstskolās tāda sen vairs nepastāv. Tas, ka pie mums tā var piepelnīties manuprāt ir ļoti labi. Un ja tev kaut kas nepatīk pie mums, tad brauc uz Rēzeknes augstskolu vai Liepājas universitāti. tad sapratīsi, ko nozīmē bardaks. DU mēs vēl bardaku neesam redzējuši! Un arī pilsētā vari paskatīties, kas notiek daudzās valsts iestādēs, kad algu izmaksā pa daļām un tikai tad, kad ienāk nauda.
7 июля 2010 22:35 - Māris

Es gan izskatītu jautājumu par saukšanas pie atbildības. Kas daras DU ar algu izmaksām... Un tas ir Valsts finansētā iestādē...

po golovam naverno mjagko...

))))skaisti!!!!viela pārdomām, ja jau nav bardaka, ko tik gari taisnojaties?

izrādās ka valsts iestādēs aiztur algu!!!!...tas nu gan interesanti...labi privātie nezin kā izdzīvot,bet valsts iestādes plāno līdzekļus gadu uz priekšu un cik būs papildus stundas jebkuras iestādes vadītājs zin arī gadu uz priekšu...līdz ar to rodas loģisks secinājums ...varbūt tomēr notikusi kļūme aprēķinos? par to patiešām jāpiešķir balva! Starp citu D-pilī nesaglabāt krievu valodu būtu neiespējami,ja pat ļoti gribētos!)))))malači laba reklāma!

Ну, все! Теперь пацанов расстреляют!

Нужно было еще Табунса и Добелиса наградить орденом "За раздувание межнациональной розни, что сплачивает русскоговорящих Латвии"! Вот это был бы хороший ход! :-)))

Написать комментарий