Daugavpils DzKSU vadītājam A. Švirkstam nav nekāda nekustamā īpašuma

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Valsts ieņēmumu dienests publicēja Daugavpils DzKSU vadītāja A. Švirksta iesniegto deklarāciju par 2011. gada ienākumiem.
Saskaņā ar deklarāciju pagājušajā gadā, municipālā uzņēmēja vadītājs saņēma 14 694 latus (vidēji 1225 latus mēnesī), no kuriem 294 lati saņemti par pienākumu pildīšanu SIA "LOKANĪBA BM"  valdē locekļu.

 

Pēc dokumenta datiem, iesniegtajam VID, A. Švirksts pārvietojās ar automašīnu Audi 1995 gada izlaiduma. Bet interesanti, ka uzņēmuma vadītājs, kurš nodarbojas ar dzīvokļu apsaimniekošanu, pašam nepieder nekāds nekustamais īpašums, pat dzīvoklis. Bet A. Švirkstam, laikam, ir cerība, ka kādreiz kāds viņam atdos parādu 15 000 latu apmērā, jo kāds kādreiz ir no viņa aizņēmies. Neskatoties uz to, ka viņam pašam kāds ir parādā arī viņš pats ir parādā 9 462 latu. 

Kas attiecas uz 2010. gadu, kad A. Švirksts vēl arī strādāja par komercdirektoru uzņēmumā “Daugavpils siltumtīkli”, tad viņa gada ienākumi sastādīja 15 952 latus, turklāt privātajā struktūrā "LOKANĪBA BM" viņš nopelnīja daudz vairāk, nekā pagājušajā gadā – 1820 lati.
Neskatoties uz to, ka viņa pagājušā gada ienākumi ir samazinājušies, par veselu gadu viņš savu parādu samazināja par 756 latiem.
 


Написать комментарий