Gaišmatis Vitālijs Azarēvičs palīdzēja komandai “15/9” kļūt par “KVN” čempioniem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 22. martā, Daugavpils teātra lielajā zālē, kura bija pilna, notika “KVN” Latgales čempionu līgas finālspēle. Finālā tikās uzreiz piecas iepriekšējo divu pusfinālu uzvarētāj komandas: komanda “Двор в законе”, “15/9”, Daugavpils 15-tā vidusskola un viņas komanda “Ugunsgrēks”, 16-tās vidusskolas pārstāvji “Yes” un Latgales apgabala komanda.

Aicinot uz finālspēli organizatori, solīja trīs stundas dzirkstoša humora un jautru joku, un arī šoreiz viņi nepiemānīja. Fināls izvērtās par īstu: smieklīgu, jautru, asprātīgu. Jau pēc iesildīšanās vadībā izvirzījās trīs komandas, kuras pēc tam arī sadalīja goda pjedestālu. Pašreizējais Latgales līgas čempions – apvienotā komanda no 15-tās un 9-tās vidusskolas, apstiprināja savu titulu kā paši attapīgākie un jautrie, kļudami par čempioniem otro reizi. 

Sudrabu izcīnīja komanda “Yes”, bet bronzas medaļas ieguvēja kļuva Latgales apgabala komanda. Ceturtā un piektā vieta tika “Ugunsgrēkam” un “Двор в законе”. Spēles uzvarētājiem tika ne tikai diplomi un kausi, bet arī naudas balvas no sponsoriem. 

Atstāstīt “KVN” jokus nav nekādas jēgas, viņus vajag dzirdēt, bet vēl labāk redzēt. Pietika jau ar to, ka “15/9” atšifrēja abreviatūru DdzKSU, un viņu mājas darbs lika burtiski raudāt no smiekliem. Par tradīciju jau kļuvusi filmu rādīšana komandas “15/9” izpildījumā, un tā kārtējā filma ar nosaukumu “Mana burvīgā Žanna”. Un vēl ilgi skatītāji atcerēsies pirmo vicemēru Vitāliju Azarēviču uz skatuves ar baltu parūku. Tagad Daugavpils izlasei no labākiem spēlētājiem vajadzēs parādīt visu savu attapību un jautrību republikas spēlē Rīgā.
 



Написать комментарий