Tika demontēts Esplanādes skeitparka aprīkojums

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpilī, tika demontēts Esplanādes skeitparka aprīkojums, kurš tika izveidots 2006. gadā. Kā paskaidroja Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, aprīkojums bija avārijas stāvoklī, tāpēc tika nolemts, ka būs labāk, ja tas tiks noņemts.

A. Kursītis paskaidroja, ka jau agrāk iedzīvotāji no blakus mājām vērsās pie mums, teikdami, ka aprīkojums ir bēdīgā stāvoklī. Celtniecības departamenta speciālisti veica apsekošanu un izdarīja secinājumus, ka braukāt ar skeitbordiem šajā skeitparkā ir bīstami. Sakarā ar to, aprīkojuma īpašniekam tika likts demontēt aprīkojumu un nokalpojušus savus gadus.

Vai parādīsies jauns aprīkojums, par to ir grūti spriest, jo dotais zemes gabals ir privātīpašums, un ideja par tā pārvēršanu skeitparku, arī bija īpašnieka iniciatīva. 

Tomēr, neskatoties uz to, ka Esplanādes aprīkojums tika demontēts, iespēja braukāt uz skeitborda jauniešiem vēl palika. Turpina strādāt skeitparks, ar kopējo platību 1450 kvadrātmetru, kurš atrodas Centrālajā parkā, pie Ledus halles.
 


Написать комментарий