Municipālās policijas uzdevumi: pacelt darbiniekiem algas un pieņemt darbā apkopēju 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes deputāti uzsāka municipālo struktūru atskaišu par darbu 2011.gadā apstiprināšanu. Pirmo skaitā savu atskaiti Finansu komitejas deputātiem iesniedza Daugavpils municipālā policija.

Finansu atskaitē ir norādīts, ka policijas apstiprinātais budžets 2011.gadā sastādīja 408 198 latus, taču gada laikā tika palielināts par 38 041 latu sakarā ar to, ka tika izmaksātas algas par decembri, kā arī palielinājās rēķini par komunālajiem maksājumiem. 

86,9 % policijas finansējuma aiziet uz darbinieku darba algām. To skaits 2011.gada sākumā bija 59 cilvēki. Gada laikā tika atlaisti 9 cilvēki, pieņemti darbā – 11. Faktiski gada laikā izdevās nedaudz samazināt darba algu fondu, jo darbinieku slimības laikā tie tika aizvietoti ar pašu spēkiem.

Kopumā policijas dotāciju apjoms 2011.gadā samazinājās par 3,08%, tāpēc nebija iespējams iegādāties specaprīkojumu un nomainīt formas, jo to nolietojums sastādīja 70 %.

Saskaņā ar atskaiti, Daugavpils pašvaldības policija 2012.gadā ir uzstādījusi 3 mērķus: pārcelties jaunajā ēkā Muzeja ielā 6 (kas jau ir izdarīts), pieņemt darbā uz pusslodzi apkopēju un mainīt jaunākā inspektora amata nosaukumu uz inspektoru, lai viņi varētu noformēt protokolus.
 


Написать комментарий

Cik iekaseeja soda naudaas un kaadas preemijas par to izmaksaaja