Medmāsa Teksasas štatā nogalina jauno māmiņu un nozog mazuli

foto askamum.co.uk
foto askamum.co.uk

ASV Teksasas štatā medmāsai izvirzītas apsūdzības par jaunas sievietes noslepkavošanu un viņas trīs dienas vecā mazuļa nozagšanu pie pediatra prakses, paziņoja vietējās amatpersonas.

30 gadus vecā Verna Makleina nesen piedzīvojusi spontāno abortu un nebija to atklājusi savam līgavainim. Tiek uzskatīts, ka viņa jauno māmiņu noslepkavoja, lai uzdotu viņas mazuli par savu.

Montgomerijas apgabala policijai izdevās nozagto mazuli atrast pēc piecām līdz sešām stundām, izsekojot aizdomās turētās automašīnu "Lexus" uz netālo dzīvojamo māju rajonu. Viņai, atgriežoties mājās, mazuļa nebija, bet Makleina atzinās, ka tas jāmeklē viņas māsas mājās.

Makleina novietoja savu automašīnu pie pediatra prakses Teksasas štata Springas pilsētā, kad 28 gadus vecā Kala Goldena otrdienas pēcpusdienā ieradās uz pārbaudi ar savu trīs dienas veco dēlu.

Uzbrucēja vairākas reizes sašāva jauno māmiņu un pagrāba mazuli, bet Goldena turpināja cīnīties, lai gan viņas brūces spēcīgi asiņoja. Aculiecinieki stāstīja, ka jaunā sieviete mēģināja izvilt bērnu no mašīnas, bet saļima, kad automašīnā aiztraucās prom. Sieviete nomira slimnīcā pirms vēl viņas vīrs paspēja ierasties.

Makleina ir sertificēta medmāsa, bet strādā personāla atlases kompānijā. Viņai jau ir divi bērni un policija norādīja, ka aizturētā ir "nožēlas pilna".


Написать комментарий