Pašvaldība paātrinās Šūņu ezera krasta sakopšanas procesu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kārtējās preses konferences laikā žurnālisti paziņoja Daugavpils domes vadībai, ka Šūņu ezera krasts, kuru pagājušajā gadā pārraka sportists un biznesmenis Oļegs Maļuhins, joprojām nav sakopts.

 

Jāatgādina, ka savu rīcību O.Maļuhins paskaidroja ar to, ka viņš ir noguris no piedzērušos kompāniju uzvedību, kuras izvēlējās peldēšanas vietu zem viņa logiem, kas nav oficiālā pludmale.

Pilsētas vadība pirms peldīšans sezonas sākuma plāno ierīkot pie Šūņu ezera divas peldvietas, ko viņi kārtējo reizi apliecināja. Kā arī tiks sakopts sakropļotais krasts un tas būs jāizdara pašam O.Maļuhinam.

Taču, kā ziņo pilsētnieki, krasta teritorija ne tkai nav sakopta, bet sakropļota vēl vairāk – viņi uztraucas, ka līdz ar silto laiku kaimiņmāju bērni, kas ir pieraduši pie šīs peldvietas, varētu noslīkt.

Daugavpils domes izpilddirektora vietnieks Valērijs Kononovs atzīmēja, ka, iespējams, vēl ir par agru sākt krasta sakopšanas darbus, jo ledus ir tikko pazudis. Savukārt, Antoševska atzīmēja, ka visdrīzāk bedri, kura daļēji ir likvidēta, izraka tas pats O.Maļuhins.

V.Kononovs apsolīja, pašvaldība paātrinās krasta teritorijas sakopšanas procesu.


Написать комментарий