Jaunais daugavpilietis Poļu namā prezentēja melnbaltu „Random” izstādi 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Poļu namā ir atklāta jaunā mākslinieka Sergeja Parfenoviča darbu izstāde. Šī izstāde pagaidām ir pirmais radošās apvienības Invisible Culture projekts, šī apvienība nodarbojas ar mērķtiecīgu dažāda virziena kultūras atbalstu mūsu pilsētā. Tā nav komercorganizācija un tādā veidā tā atbalsta jaunus un talantīgus daugavpiliešus

Darbu autors ir 22 gadu vecs, dzimis Daugavpilī, pašlaik dzīvo un studē ārzemēs, taču ir speciāli atbraucis uz dzimto pilsētu, lai piedalītos personālizstādes atklāšanā.

Pēc Sergeja vārdiem, viņš agri, kopš bērnības, ir sācis gleznot. Viņam ir tuva grafika, uzmetumu ar zīmuli autors uzskata par jebkura darba galveno elementu. Savu izstādi viņš nosauca ar angļu vārdu random, kas tulkojumā nozīmē „nejaušs”, „nesaskaņots”, tāpēc tajā tiek prezentēti ļoti dažādi pagājušajā gadā tapuši darbi – tā ir gan klasiskā grafika, gan fotogrāfijas, gan trafaretdruka un mūsdienās populārais 3D formāts.

Ja arī jūs vēlētos pārliecināties, ka melnās un baltās krāsu kontrastainā izmantošana nepavisam nav garlaicīga, apmeklējiet šo izstādi Poļu kultūras centrā Daugavpilī, Varšavas ielā 30. Izstāde darbosies līdz 15.maijam.

 


Написать комментарий

Forši!!!