V.Širjakovs: «Svente Holding» jaunā vadība ir ar mieru atsaukt prasību pret domi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jauns iepirkumu konkurss par renovācijas darbu pabeigšanu 10 Daugavpils skolās eiroprojekta ietvaros tiks izsludināts aprīlī vai maijā, pēc nepieciešamās dokumentācijas saskaņošanas, portālam Gorod.lv paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Vicemērs arī norādīja, ka iepirkumu izsludināšanas process nekādā veidā nav saistīts ar situāciju ar vienu no darbuzņēmējiem - «Svente Holding», kas nesen iesniedza tiesā prasību pret domi sakarā ar it kā nelikumīgi izbeigtu līgumu par skolu renovācijas darbu veikšanu.

V.Širjakovs paziņoja, ka «Svente Holding» dibinātāji ir mainījuši firmas vadību. Pagājušajā trešdienā firmas jaunā vadība satikās ar vicemēru. Pārrunu gaitā firmas vadība paziņoja, ka viņi ir gatavi sadarboties un atsaukt savas pretenzijas pret domi.

Pašlaik ar jauno vadību ir jāatrisina inventarizācijas jautājumi, jo ar iepriekšējiem vadītājiem to izdarīt neizdevās, tāpēc ari radās prasības pieteikums. «Svente Holding» jaunā vadība, pēc V.Širjakova vārdiem, nevēlas saasināt attiecības ar domi un ir gatava atsaukt prasības pieteikumu.


Написать комментарий